2777
2789

ما در فامیلمون بیماری روانی داریم مثل اسکیزویید .

قبلا متوجه نبودم اما الان دقت کردم که خودم هم مبتلا هستم.

دقیقا از سال اول راهنمایی اینجور شدم تا الان در موردم پچ پچ میکنند و پشت سرم از تغییر رفتارم میگند.ببخشید نمیتونم دقیقا رفتارام رو بگم اما اگه بگم شاخ درمیارید.رابطم با خانوادم سرده سرده.

اوایل میگفتم چرا اینجوری شدم چرا یکدفعه حس غرور بهم دست داده وخوشم نمیاد با خانوادم حرف بزنم.اما الان که دقت میکنمفهمیدم در فامیلمون افراد مشابه من زیاده که اونا هم از یک سنی به بعد رفتارشون مثل من شده.

دقیقا مثل بابام فکر میکردم مرد ارومیه اما الان فهمیدم که نه اونم مشکل داره.

حس خیلی بدیه من با خانوادم سردم خیلی سرد دوست دارم مثل کودکیم باشم اما خجالت میکشم که دوباره مثل قبل باشم.انگار روم نمیشه.

کسی مشکل روانی در خانوادش داشته؟؟؟

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وسواس عملی، پانیک، اضطراب اجتماعی، افسردگی مزمن، اضطراب شدید. همه رو شدید داشتم الانم در حد خفیف از هرکدوم اندکی دارم (بعد کلی درمان) 

خیلی خیلی سخته، ولی به بلطف خدا زمین گیرم نکرده و محتاج کسی نیستم و البته به خانواده م خیلی نزدیکم. 

سابقه ی فامیلی هم داریم بله 

شما برو پزشک بررسیت کنه، شاید خطای ذهن داری و داری مسئله رو خیلی بزرگ و مزمن میبینی ولی در واقع خیلی خفیف تر باشه و قابل حل