2777
2789

عزیزممم🥺

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم  همینطور از دست خودم ناراحتم حتی اگه خودتم نخوای اطرافیانت نمیذارن  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

اره من با خاهرم تلفنی باورت نمیشه بعصی حرفارو 300 بار برا هم گفتیم بازم باشوق دوتایی گوش میدیم

اره من با خاهرم تلفنی باورت نمیشه بعصی حرفارو 300 بار برا هم گفتیم بازم باشوق دوتایی گوش میدیم

وای آره انگار یه جور تخلیه روحی روانی میشی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

مادر شو هرم یه کوچه فاصله داره با ما 5 سال یه شام به ما نداده بابام انقدر خسیه 70 سالشه زده به سرش ما بچه ها هم از هم بریدیم بزرگ ندا ریم

من شما رو نمیدونم ولی مشکل من اینه رفت امد ای خانوادگی کم شده ادم دلش میگیره هی میخد خودش تلفنی تخلی ...

من معمولا با کسی غیبت یا درد دل نمی‌کنم فقط با مامانم  

مادر شو هرم یه کوچه فاصله داره با ما 5 سال یه شام به ما نداده بابام انقدر خسیه 70 سالشه زده به سرش م ...

منم خیلی  از کار های اشتباه بزرگترا حرص میخورم همش در مورد اشتباهاتشون صحبت میکنم