2777
2789
عنوان

شوهر غریبه

715 بازدید | 37 پست

از دیشب سر توهین ش به من که گفت درد جاری بخوره تو جون تو محل نمی‌دم بهش .اونم از خدا خواسته قشنگ کیف می کنه تو گوشی نت .دیوار می گرده قشنگ .راحت .

یه بار سر افطار زنگ زد جواب ندادم که حتما برای شکمش بود .سفره انداختم خودم خوردم بعد اون اومد افطار کرد .نمازشو خوند .الان باز تو دیوار .خیلی خوش به حالش شده .به دخترم می گفت کمرم درد می کنه .تو دلم گفتم انشالله قطع بشه .دیروز من کلیه درد داشتم خون ادرار می کردم عین خیالش نبود بعد از من افطار هم می خواست .بعد هم برگشت گفت درد جاری تو جون ت بخوره .گفتم حرفت یادت بمونه بعد نگو نگفتم.گفت نه هزار بار هم میگم درد ش به جونت بخوره .از دیروز برام مرد .

چی بگم...

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چرا بهش افطاری دادی .. خوت میخوردی جمع میکردی هر چی میخواد بره خودش بخوره .. چطوره زبون داره ولی دست نداره افطاری برای خودش آماده کنه

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

جاری چرا؟

من با جاری و شوهرش قطع رابطه م یعنی علنا به من برادر و زنش توهین کردن .من بهش گفتم با برادرت کار ندارم ولی از من حمایت کن محل جاری نده .برعکس چسبیده بهش.جاری چند روز پیش زنگ زد به پدرشوهرم اون عمدا دید شماره شه باهاش حرف زد .منم اعتراض کردم اینو گفت .برادرشچهر من جوری از زنش حمایت می کنه حتی دم در خونه ما هم نمباد

چرا جاریتو زد بسرت؟بحثتون چی بود؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏
چرا جاریتو زد بسرت؟بحثتون چی بود؟

من با جاری و شوهرش قطع رابطه م یعنی علنا به من برادر و زنش توهین کردن .من بهش گفتم با برادرت کار ندارم ولی از من حمایت کن محل جاری نده .برعکس چسبیده بهش.جاری چند روز پیش زنگ زد به پدرشوهرم اون عمدا دید شماره شه باهاش حرف زد .منم اعتراض کردم اینو گفت .برادرشچهر من جوری از زنش حمایت می کنه حتی دم در خونه ما هم نمباد

حق داری عزیزم  بعضی حرفا واقعا آدما داغون می‌کنه  فقط یه سوال چرا اینقدر رو دیوار حس ...

حساس نیستم .میگم یعنی راحت می گرده .تو دلم میگم یعنی اینقدر برای عزیزه جاری