2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرانه بگمت 

مو رو زیر می‌کنه ریشه مو رو ضخیم می‌کنه 

ممکنه آسیب بزنی به خودت 

پوستو بعد یه مدت سیاه می‌کنه 

اسم من مهلاس من مامان دوتا دخمل دوقلوی وروجکم به اسمای ملودی و ملورین  البته یه کوچولوی دیگه هم داره تو دلم شکل میگیره قراره اسمش بشه مارال 🤰دوست دارم بزرگ شدن بیشتر از اینکه مادرشون باشم رفیقشون باشم🙃 همدمشون 😶شریک غم و شادیشون☹️🙂 میخام اولین رفیق صمیمی بچه هام باشم و برای خوشبختی و راحتیشون هرکاری میکنم و جلوشونو برای چیزایی که میخوان با افکار پوسیده نمیگیرم🥺🤍بزرگشین زودتر تا بتونم محکم بغلتون کنم بچلونمتون🤭 می‌خوام از همین الان بدونین که یه مامان دارین که مثل کوه پشت هر تصمیمی که بگیرین هست 🤰♥️🍫
من پودر موبر میزنم بو میده ولی خوبه  میشه یه نگاه به تاپیک من بکن ببین چه راهب میرسه به ذهنت&n ...

ببین من خیلی پر مو ام هیچ جای بدنم به غیر لبام و کف دست و پاهام نیست که مو نداشته باشه دو کیلو موبر باید بزنم به بدنم تا برن

اصلا خوب نیست  ولی راهی هم نیست  هم موهات ضخیم میشه  همه پوستت رو تیره میکنه

جدی حالا فقط دوبار تا حالا زدم چیزی نمیشه اگه دیگه نزنم ؟؟ بعد تیز نمیشه بخاطر این دوبار ؟؟

ببین من خیلی پر مو ام هیچ جای بدنم به غیر لبام و کف دست و پاهام نیست که مو نداشته باشه دو کیلو موبر ...

منم پر موام 

موهای ضخیم جوری که وقتی ابرومو برمیدارم موهارو بین انگشتان فشار بدم عین گرده زغال پس میده دستم سیاه میشه