2777
2789
عنوان

شما قبل عروسیتون چیکارا کردید ؟؟

217 بازدید | 10 پست

بچه ها اگر بخوایم نیمه اول تیر عروسی بگیریم باید از کی کاراشو شروع کنیم؟ اصلا چه کارایی باید بکنیم ترتیبش چی هست؟ میشه راهنماییم کنین‌ نمیدونم از کجا شروع کنم

و‌اینکه اگه کلیپ فرمالیته نگیرم بعدا پشیمون میشم؟!😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرمالیته نگییییییر هم هزینه الکیه هم وقتتو میگیرع هم بعدا هم میتونی بگیری. نظر من بود. من کارامو تو دوماه دقیقا انجام دادم تمام و کمال. فک کنم دو ماهم نشد. پارسال شب یلدا شروع شد. 6 بهمن جشنم بود.اول تالارتو اوکی کن بعد اتلیه و ارایشگاه خودت و دوماد بعد برید لباس خودت و دوماد بعد کارتا و نوشتن و مونتاژشون بعد خریدای دیگه مثل سرویس و ادکلناتون و کفش و کیف و خلاصه خریدای متفرقه. دو هفته اخر هم میوه و شیرینیتو برو دنبالش. دیگه که اگه اخر شب دارید کارای اونم اوکی کن. 

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  
یه ماه قبلشم لباسم و گیفت و خریدای چمدونو چیدمان خونه ارایشگاه و اتلیه رو اوکی کردیم

خیلی عجله ای شد ؟ یا با خیال راحت 

منم میخوام اردیبهشت شروع کنم میترسم عجله ای شه

خیلی عجله ای شد ؟ یا با خیال راحت  منم میخوام اردیبهشت شروع کنم میترسم عجله ای شه

من کلا عروسیمو خیلی اسون گرفتم همه چیم رو روال شد فقط مبل فروشه خیلی اذیتم کرد نمی فرستاد والا همه چی رو اصول بود حتی عروسیم پنج شنبه بود من یکشنبه کلا رفتم لباش عروسم رو مدلش رو عوض کردم یه چی دیگ انتخاب کردم ارایشگاهینام سخت نگیرا بسپر به خود ارایشگره اما ارایشگاه خوب برو اگه خم زر زد گفت ویظه نمی دونم چقدر و اون یکی چقدر تو حد وسط رو انتخاب کن چون در هر صورت ادمو خوب درثت می کنن ارایشگاه های خوب اهان مدل دست گلتم انتخاب کن من حتی رقصم تمرین نکردم البته رقص خودم بد نیست کلا خیلی راحت گرفتم عروسیمو و خیلی عالی پیص رفت