2777
2789
عنوان

یهویی گریم میگیره🥲🥺

134 بازدید | 9 پست

اینکه نمیتونم با رلم برم قرار بخاطر اینکه بابام راضی نیست ب دوستیمون و الان پنهونی رلیم..

بخاطر اینکه فک میکنم دوسم نداره 

بخاطر اینکه ب هم میرسیم یا نه 

بخاطر حسرت ی بغل کردن 

بخاطر قرار رفتن با زورو بلا و ترس 

نمیدونم دوستیمون ب کجا میکشه ولی رلم خیلی بهم امید واری میده..دلم خیلی براش میسوزه از اینکه نمیتونم برم قرار ازینکه.....نمیدونم چی بگم تو این یک سالی ک باهمیم چاهار پنج بار همو دیدیم فقط بعدم مثه لیلی و مجنونا تا ی هفته راجبش حرف میزدیم 

نمیدونم..رلم همش از اینده میگه.دوسش دارم نمیخوام از دستش بوم 

میشه برام دعا کنین؟؟

ک این مشکلات تموم شه و بتونم چن ساله دیگه ب بابام بگم و اونم موافقت کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واع

میگفت کلاس نهم بوده مامانش با یه پسره اشناس میکنه باهم دو سال پیام میدن این دیگه از درس اینا افتاده بود الانم یه خواستگار داشت یه بار رفت پی وی مامانش عکس یه مانتو بهم نشون بده دیدم مامانش براش یالنه عکسای خواستگارشو فرستاده بود خیلی تعجب کردم آخه تا ب حال مادر اینجوری ندیده بودم تو دیده بودی ؟ 

میگفت کلاس نهم بوده مامانش با یه پسره اشناس میکنه باهم دو سال پیام میدن این دیگه از درس اینا افتاده ...

والا من ی رفیق دارم ۴ ساله ک رفیقیم بعد این دوستم نزدیکه دو سه ماه با پسر مستاجرشون رل بود منم رفته بودم ناهار خونشون یهو مامان دوستم منو صدا میکنه ک بیا ...منو برد پشت پنجره گفت نگا اون داماده منه ها با سیتا رفیقه..یا هنوز هیچی نشده بود مامانش ب خاهراش زنم زده ک پسر مستاجرمون از دهترم خاستگاری کرده 

واقعا نمیفهمم چرا..

حتما دلیل دا ه که خانوادت مخالف هستند شما هم با دقت پیش برو  و الان فکر درس وپیشرفت باش

من هم ب فکر درسمم هم کار هم اینده و عشقم 

من صبا تا غروب هم میرم سره کار هم میرم دانشگاه 

دلیل محالفت بابام فک میکنی چیه؟؟ باباش بی پوله همین