2777
2789
برادرزاده ام 11 سالگی پریود شده بلوغ زود رس داشته؟ 

نه گلم  اگه زیر 8 سال علاعم بلوغ داشته باشن بلوغ زودرس هستش... شما احتمالا از 9 سالگی علاعم داشته 11 پریود شده... قدش خوبه؟؟ 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه گلم  اگه زیر 8 سال علاعم بلوغ داشته باشن بلوغ زودرس هستش... شما احتمالا از 9 سالگی علاعم داش ...

درسته، نه پیگیریم برای قدش 

استستنا شد 

همه تاپیکا راجب قده حتی 

پیوسته در تاریخ زمانی فرا می‌رسد که انسان شجاعت بیان احساساتش را دارد. 
بله متاسفانه بلوغ زودرس خیلی زیاد شده.. که باعث کوتاهی قد هم میشه 

واقعا زیاد شده؟ برادر زاده ی من چیزای جنسی اصلا نمی‌دید ولی خب نمیدونم چرا اینجوری شد 

ولی امیدشو از دست نداده شکر خدا 

عزیزم دختر شما چند سالشه ؟؟قدش چنده؟ چه علاعمی داره 

از ۸ سالگی بدنش مو درآورد و عرقش بو دار شد ولی تازه زیر بغلش درومده از تابستون پارسال سینه هاش برجسته شد و ترشح داره صورتش هم جوشهای ریز زده .شهریور ۱۱ سالش تموم میشه

واقعا زیاد شده؟ برادر زاده ی من چیزای جنسی اصلا نمی‌دید ولی خب نمیدونم چرا اینجوری شد  ولی امی ...

بله متاسفانه... بخدا به دیدن چیزای جنسی نیست دختر منم هیچی ندیده گوشی هم نداره.. کلا سن بلوغ پایین اومده  الان برای 12 سالگی همه پریود میشن من خودم دهه 60 هستم 15 سالگی به بعد شدم 

بله متاسفانه... بخدا به دیدن چیزای جنسی نیست دختر منم هیچی ندیده گوشی هم نداره.. کلا سن بلوغ پایین ا ...

آره خاله های خودم و حتی خودم 13 یا 16 سالگی بود 

دخترتو دکتر ببر مدام 

خیری اطلاع دارم راجب این موضوع اگه خاستی کمکت کنم 

آره خاله های خودم و حتی خودم 13 یا 16 سالگی بود  دخترتو دکتر ببر مدام  خیری اطلاع دارم ر ...

ممنون عزیزم دخترم هر 28 روز یک بار آمپول میزنه امپولشم خیلی گرونه.. تو اطرافیان شما کسی بوده که آمپول بزنه برای جلوگیری از بلوغ؟؟