2789
عنوان

هک تلگرام

121 بازدید | 18 پست

تلگرام همسرم رو یکی هک کرده کلی پیام درخواست ارز دیجیتال فرستاده برای لیستش 

کسی میدونه چطوری باید درستش کنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حذف اکانات.

ولی قبل از حذف تلگرام اصلی نصب کن

بذار اول پیامک میاد روش

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو تنظیمات 

حریم خصوصی و امنیت 

هر دستگاهیی ک جز دستگاه خودش بودو دیل بزنه 

رمز دو مرحله اییشم فعال کنه

هر لینکی ام فرستادن اصلا ب هیچ وجه نزنه روش

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

برو تنطیمات.. قسمت امنیت. دستگاه فعال رو ببین ،جز گوشیه خودتون اسم چه دستگاهی عست. اون دستگاه رو ...

نمیشه متاسفانه تلگرام بالا نمیاد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یا اکانتشو حذف کنع 

تلگرامشو تلگرام اصلی کنه 

بعد از کد ۴۴ زنگ میزنن بهش ۳ بار کدو میگن 

بعدش رمز دومرحله اییشم فعال کنع

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

حذف اکانات. ولی قبل از حذف تلگرام اصلی نصب کن بذار اول پیامک میاد روش

تلگرام اصلی داره و اصلا باز نمیشه براش

تو تنظیمات  حریم خصوصی و امنیت  هر دستگاهیی ک جز دستگاه خودش بودو دیل بزنه  رمز دو ...

اصلا باز نمیشه براش تلگرام و لینکی باز نکرده خودش تو کار امنیت و شبکه های کامپیوتری هست 

یا اکانتشو حذف کنع  تلگرامشو تلگرام اصلی کنه  بعد از کد ۴۴ زنگ میزنن بهش ۳ بار کدو میگن& ...

اصلا صفحه تلگرام باز نمیشه و تلگرام اصلی هست

تلگرام اصلی داره و اصلا باز نمیشه براش

فیلتر شکن باید روشن باشه

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
فیلتر شکنش مستقیمه؟ میگیره؟

بله ولی کلا صفحه اش روباز میکنه چیزی نمیاد

فیلتر شکن باید روشن باشه

داره فیل تر روشنه