2777
2789
عنوان

غذامو بگین اندازش خوبه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 58 پست
آره ،اگه یکی دوتا هل هم بندازی ب شرطی آخر کار برداری از خورشتت زیر دندون کسی نره و رب رو هم با روغن ...

دارچین ام خوشمزه میکنه

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اونم آخر سر ک زیر گاز رو خاموش کردی ،وگرنه کدر میشه رنگ خورشت

اع چه نکات زیادی داره اشپزی ادم مخش یوت می‌کشه مرسی شیوا خانوم

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

مرغو برای قیمه مثل جوجه یه خرده ریز کن، پیازو تفت بده بوش که بلند شد مرغا زو اضافه کن ادویه اضافه کن و نمک و آب، بعد ربو تو روغن تفت بده لپه رو اضافه کن بهش و تفت بده همه رو به مرغ اضافه کن لیمو هم سوراخ کن اضافه کن زیرشو کم کن تا جا بپزه بیفته، اخز کار هم یه هلو بکوب با یه ق گلاب اضافه کن  درشو بذار مثل قیمه نذریا می‌شه عطر و بوش.

لپه هم یه مشت کوچیک بریز خیلی پر نریز اما یه قاشقم که بعضیا گفتن بنظر من کمه.

مرغتم ربی نکن چون قیمه رب داره اونو زعفرونی یا با رب انار درست کن.

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

دارچین هم یه چوب کوچیک اون اول اضافه کن پودر رنگ خورشو تیره می‌کنه

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

مرغ اناری مجلسی هم خواستی بگم

مرغو برای قیمه مثل جوجه یه خرده ریز کن، پیازو تفت بده بوش که بلند شد مرغا زو اضافه کن ادویه اضافه کن ...

منم همینومیگم خودشم ربی هست میخام مرغ زعفرونی بپزم سرخ کنم خواهرشوهر وسطیم میگه ربی درست کن مانمیخوریم مگه من ازتو پرسیدم چجوری درست میکنی برای من اینجوری بپز بعدم قیمه و مرغ دوتاش که نمیشه ربی دیگه 

بازبقیشون ربی نمیخورن 

منم مخالفت کردم میخاد بخوره میخاد نخوره بدرک

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 
منم همینومیگم خودشم ربی هست میخام مرغ زعفرونی بپزم سرخ کنم خواهرشوهر وسطیم میگه ربی درست کن مانمیخور ...

خب هر جور دوست دارن درست کن مهمونا باید خوششون بیاد

هرکدومشون یک جور میخان مگه میشه اخه

خب پس جوری که خودت تشخیص می‌دی درست کن، بنظر من نگو چطور می خوای بپزی، فوقش مرغ نخورن قیمه می‌خورن

خب پس جوری که خودت تشخیص می‌دی درست کن، بنظر من نگو چطور می خوای بپزی، فوقش مرغ نخورن قیمه می‌خورن

پرسید که گفتم وگرنه نمیگفتم 

میدونی این یکم فضول تشریف داره 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 
پرسید که گفتم وگرنه نمیگفتم  میدونی این یکم فضول تشریف داره

ببیخیال هر چی درست کنی ممکنه یه نفر نپسنده و بگه خوب نبود،پس هر کار بنظرت بهتره و فکر می‌کنی خوبه انجام بده

2790
2778
2791
2779
2792