2777
2789
عنوان

غذامو بگین اندازش خوبه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 58 پست
بنظرم بسه  ، ی نکته راجع ب قیمه بگم حالا شایدم خودت بلد باشی ،لپه رو با پیاز داغ جدا تف بده بپز ...

اع اره میگم بوی ابگوشتی میده پس ازینه 

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ریش کنه ؟

عزیزم بالای ران و پایین ران دیگه

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
مرغتو بیشتر کن لپه هم مشتی نریز زیاد میشه ب ازای هر نفر یه قاشق لپه بریز

چون مرغام به تعداد نیس و شاید نخورن زیاد قیمه بیشتر میذارم بعدم رون کامل میپزم توظرف قشنگترم هس خودشون نصف میکنن کامل نمیخورن که جاندارن مرغام بسه قیمه رو بیشتر میذارم 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 
عزیزم بالای ران و پایین ران دیگه

بله من یه لحظه فک کردم پایین رون رو میگه ببخشید 🤦🏻‍♀️😂

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 
بنظرم بسه  ، ی نکته راجع ب قیمه بگم حالا شایدم خودت بلد باشی ،لپه رو با پیاز داغ جدا تف بده بپز ...

اره همین کار میکنم همیشه همشونم میگن مثل بیرونیا میشه

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

کاش بجا قیمه قورمه بود😑

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792