2821
2789
عنوان

سندروم کوشینگ

383 بازدید | 4 پست

لطفا هرکی چیزی ازش میدونه بگه،به خواهرم گفتن کوشینگ داره،هورمون کورتیزولش به شدت بالاس،خیلی نگرانم،تو رو خدا هرکس تجربه ای داره بیاد بهم بگه،هرکس هم میتونه دعا کنه براش که هیچ چیش نباشه به حق امام حسن که امشب تولدشه

سلام عزیزم چرا اینقدر ترسیدی وقتی دکتر تشخیص داده .اگه جاش مشخص باشه که عمل میکنن .از هیپوفیز باشه از طریق بینی عمل میشه .از فوق کلیه هم که باشه برش میدارن.تازه اگه که جاش مشخص نباشه دارو باید مصرف کنه که به مرور به حالت عادی برمیگرده .فقط باید یه چیزایی رو مراعات کنه نمک غذاش خیلی باید کم باشه هروز فشار خون وضربان قلبش چک بشه ورزش سنگین نکنه چون استخواناش نرمه سرخ کردنی تا میتونه نخوره استرس وتنش نداشته باشه .من خودم ۱۳ ساله کوشینگ دارم یکبار عمل کردم ولی چون کامل برداشته نشد هنوزم دارو استفاده میکنم .ولی باید دنبالشو بگیره تا کامل درمان بشه من اوایل فشارخون داشتم فقط الان سه چهار ساله تپش قلبم گرفتم با خشکی پوست ومو الان میخوام برم تهران ببینم چی میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خیلی ممنونم که جواب دادی،35سالشه،یعنی همیشه درگیره و خوب نمیشه؟؟یه دکتر میگه از سرشه یه دکتر میگه نه،موندیم گرفتار،الان بستریه بیمارستان،میترسم خدایی نکرده بر اثر چیز بدی باشه ،چند روزه تمام خانوادمون کارمون فقط گریس

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز