2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

داییم چون همه پولاشو صرف قمار کرد 

از اون همه دارایی 

ی خونه و ی پراید قراضه داره

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

خودمم ازهمه لحاظ

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

خودم احمق ساده ام هرکی بهم بدی کنه یه ساعت بعدش یادم میره و باز بهش خوبی میکنم ولی همیشه حس میکنم خدا کمکم میکنه چون ادم کینه ای نیستم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

احمق خودمم که زیر بار زور رفتم 

احمق خودمم که با احترام گذاشتن بیش از حد به بزرگترم وقتی زنبابام و بابام بیرونم کردند توروشون واینستادم 

احمق منم که تا مادرم بود با کسی که عاشقم بود ازدواج نکردم

وقتی مادرم فوت کرد با کسی که خودم عاشقش بودم نامزد کردم و اونم خیانت کرد بهم

احمق منم که تو خونه ی غریبه زندگی میکنم و اجازه میدم تحقیر و توهین کنند 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo