2777
2789

تهدید تهمت و افترا های ناجور ب خودت و خانوادت فحاشی انتشار عکس خصوصی همشم با ایدی فیک بوده ولی مدرک داری ک طرف کیه

✨🤍love me like you do

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پ.اره اش میکنند.

همون تهمت کلی مجازات داره.

اگه مدرک داری زود اقدام کن. معطل نکن.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
پ.اره اش میکنند. همون تهمت کلی مجازات داره. اگه مدرک داری زود اقدام کن. معطل نکن.

کلی اسکرین شات دارم میدونم هم کیه زیر بار نمیره

شاهد هم دارم

چون ایدی هاش با فیک بود دستم ب جایی بند نبود ی روز شانسی زدم فراموشی رمز ایدی هاشو دیدم با شماره ایران زده دو رقم اخرشم شماره خودشه دقیقا برای ۳ تا شماره این اتفاق افتاد 

✨🤍love me like you do
شاهد دارم چندتا هم دارم اسکرین شات هم دارم ولی اون لاشی زیر بار نمیره که خودشه میگه من نیستم با ایدی ...

برو وکیل صحبت کن

راهنماییت میکنه

بابای من شکایت کرد شاهدم خودش جور کرد تازه

یارو افتاد به دستو پا

برو وکیل صحبت کن راهنماییت میکنه بابای من شکایت کرد شاهدم خودش جور کرد تازه یارو افتاد به دستو پا

صحبت کردم شکایت هم ثبت کردم منتظر اس ام اس اخطار هستم

شاهد هم زیاد دارم ب دوستام پیام داده بیارمشون کمکم میکنه ب روند پرونده ؟

✨🤍love me like you do
صحبت کردم شکایت هم ثبت کردم منتظر اس ام اس اخطار هستم شاهد هم زیاد دارم ب دوستام پیام داده بیارمشون ...

اره

به همون وکیل بگو قشنگ راهنماییت میکنه

یه پرونده ی کلفت براش درست کن

پسره که برا ما فحاشی کرد کلی التماس کرد اشنا فرستاد ما بخشیدیم دیگه

تو نبخش