2777
2789
عنوان

پدرم گریه می‌کنه 💔🥀☹︎

506 بازدید | 9 پست

تو اتاقمم وسایلم رو دارم جمع می کنم  کم کم باید برم (استان دیگه میرم.  نپرسید خواهشاً کجا و برای چی)

مادرم صدام کرد گفت بیا بابات داره گریه می کنه 🖤

رفتم تو بغلش  گفت تنهامون می‌ذاری و بغلم کرد 😔 خواستمم برم وسایلم رو جمع کنم گفت تو بغلم باش 😔😔😔

امروز دیگه آخرین کنار هم بودنمونه تا چند ماه دیگه ..........💔🥀  چقدر زود تموم شد  انگار همین تازه اومده بودم 

امیدوارم بتونم براش دختر خوبی باشم همونی که خودش میخواد 🤍میشه دعا کنید ؟ مرسی 🙏🏻❤️

این حساب دست سه دوسته عزیزان 💗

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دانشجویی حتما

این روزها خیلیا دارن میرن

موفق باشی💕

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
وای چه غم انگیز  خداحفظش کنه من بودم  نمیرفتم کاش میگفتی  براچی  وکجا🤕🤔

چرا نمی رفتی؟

قرار نیست که همیشه پیش هم باشیم بعضی از رفتنی ها هم ابدین

این حساب دست سه دوسته عزیزان 💗