2777
2789
عنوان

پدرم گریه می‌کنه 💔🥀☹︎

442 بازدید | 9 پست

تو اتاقمم وسایلم رو دارم جمع می کنم  کم کم باید برم (استان دیگه میرم.  نپرسید خواهشاً کجا و برای چی)

مادرم صدام کرد گفت بیا بابات داره گریه می کنه 🖤

رفتم تو بغلش  گفت تنهامون می‌ذاری و بغلم کرد 😔 خواستمم برم وسایلم رو جمع کنم گفت تو بغلم باش 😔😔😔

امروز دیگه آخرین کنار هم بودنمونه تا چند ماه دیگه ..........💔🥀  چقدر زود تموم شد  انگار همین تازه اومده بودم 

امیدوارم بتونم براش دختر خوبی باشم همونی که خودش میخواد 🤍میشه دعا کنید ؟ مرسی 🙏🏻❤️

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشجویی حتما

این روزها خیلیا دارن میرن

موفق باشی💕

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
هرجاهستی موفق ودرپناه خداباشی

فدات شم 😘

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

وای چه غم انگیز  خداحفظش کنه من بودم  نمیرفتم کاش میگفتی  براچی  وکجا🤕🤔

چرا نمی رفتی؟

قرار نیست که همیشه پیش هم باشیم بعضی از رفتنی ها هم ابدین

دانشجویی حتما این روزها خیلیا دارن میرن موفق باشی💕

مرسی فدات شم 

من این حسو تجربه کردم الان ک گفتی چشام پر شد قلبم مچاله.من عاشق خانوادمم از وقتی ازدواج کردم انگار ی ...

🖤