2777
2789
عنوان

از زندگی میترسم....

178 بازدید | 10 پست

اتفاقایی ک واسم افتاد باعث شده بترسم از زندگی و از اتفاقای بد آینده ترس دارم...دچار استرس و غم شدیدی شدم...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چیکاررکنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر بخدا منم همینمممم همیشه میگممم من چجوری بیست سی سال دیگ باید زندگی کنممم خییلی میترسم خیییلیااا

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
استارتر بخدا منم همینمممم همیشه میگممم من چجوری بیست سی سال دیگ باید زندگی کنممم خییلی میترسم خیییلی ...

اره بخدا...منم همینو میگم...نمیدونم باید چ کنم...

دلم میخواد سر بزنم ب کوه و بیابون و تنها زندگی کنم.چون بیشتره ترسی ک دارم واسه عزیزانمه....

استارتر بخدا منم همینمممم همیشه میگممم من چجوری بیست سی سال دیگ باید زندگی کنممم خییلی میترسم خیییلی ...

مثلا ترس از دست دادنشونو دارم.و میترسم زندگی بعد از اونا واسم جهنم بشع..‌

اره بخدا...منم همینو میگم...نمیدونم باید چ کنم... دلم میخواد سر بزنم ب کوه و بیابون و تنها زندگی کن ...

آخ گفتی حرف دلمو یکی زد من براتک ب تک چیزهااا ترس دارم 😭دقیقا بخاطر مشکلات وغمی ک پشت سرگذاشتم همش استرس دارم ودلم اشوبه همش میگم قراره هرسال چ اتفاق بدی برام بیوفته واقعااا میترسمااا

آخ گفتی حرف دلمو یکی زد من براتک ب تک چیزهااا ترس دارم 😭دقیقا بخاطر مشکلات وغمی ک پشت سرگذاشتم همش ...

دقیقا منم همینم.من میخوام برم‌پیش مشاور.این اختلال فک کنم ب دلیل تجربه های تلخ بوجود اومده....

دقیقا منم همینم.من میخوام برم‌پیش مشاور.این اختلال فک کنم ب دلیل تجربه های تلخ بوجود اومده....

قطعااا🥲🥲امیدوارم حالتون وفکرتون ازاد بشه ازاین ترس😍🌹♥