2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 37 پست
میبینمش برا عید کامل پیشم بود  میارتش ماهی یبار  گاهی وقتا لج میکنه دوماه نمیارش مثلا م ...

عزیزم بچه اته درست ولی خواهش میکنم به حرف اینایی که میگن فک کن برگرد هیچ اهمیت نده اون مرد که ن اون نامرد هیچ جای برا بخشیدن نداره اصلا مریضه هم روحی هم جسمی شاید هزار بلا گرفته باشه تو این رابطه ها حتما زودتر اقدام کن برا طلاق بعد برا حضانت اگر نداد دادگاه برات وقت تعیین میکنه توروخدا نبخشش شان زن رو پایین نیار

الان بچه کجاست ، چرا حق طلاق با اونه یکسال و نیم از عمرت گذشته تا کی میخای صبر کنی، یه اقدامی بکن ه ...

من وقتی دیدم بهم خیانت میکنه باهاش حرف زدم بی فایده بود گفت برو کی ازت خواسته بمونی و هزارتا بد و بیراه بهم گفت

من ترکش کردم با داداش حرف زدم توافق کردیم توافقی جداشیم 

اونا رفتن منو شکایت کردن برا عدم تمکین

این یکسال نیم درگیر دادگاهیم تازه دادگاه برا یه سکه پیش پرداخت زدا هر هشت ماه یه سکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد اخلاق بود  اجازه تا سرکوچه رفتنم نداشتم خسیس بود هر چیز بدی که فک کنی داشت  بهم خیا ...

انشاءالله که هرچی به صلاحتون هست پیش بیاد 

ولی خب شد که با هم جدی حرف بزنید بدون جنگ و دعوا و دقیقا بدونین چرا اینکارا رو میکنه؟

منظورم اینه که مطمئنید مشکلتون با گفت و گو حل نمیشه؟

طلاق هم واسه شما دونفر هم واسه بچه تون میتونه آزار دهنده باشه

بچه ت دختره یا پسره؟ اگه دختره سعی کن اون رو هم نجات بدی

پسره

بچمونو خیلی میخواد خیلیم بهش میرسه ولی من دیونه میشم وقتی بچم ازم دوره حالم خیلی بده کل عید پیشم بود چند روزه رفته داغونم

عزیزم بچه اته درست ولی خواهش میکنم به حرف اینایی که میگن فک کن برگرد هیچ اهمیت نده اون مرد که ن اون ...

اگه قرار بود ببخشمش یا برگردم هیچوقت این راهو شروع نمیکردم

ولی ثابت کردن روابط نامشروعش خیلی سخته

از هر راهی رفتم به بن بست  رسیدم

حق طلاقم با اونه

واقعا درمونده شدم 

خیلی خستم

انشاءالله که هرچی به صلاحتون هست پیش بیاد  ولی خب شد که با هم جدی حرف بزنید بدون جنگ و دعوا و ...

خیلی حرف میزدم باهاش

همیشه حاشا میکرد میگفت بهم تهمت میزنی

بعد فهمیدم با زن ج.ن.د.ه 

با زن متاهل 

با زن مطلقه

هرجوری که فکر کنی رابطه داره 

اصلا شوهر خوبی نبود 

مشکلات زیادی داشتم باهاش

عزیزم درامدی داری؟؟وضع مالیت اگ خوبه بچه تو بیار پیش خودت  چون بچه ۷ سالشه برا نگهداریش نیاز ب ...

حضانت بچه با اونه

اصلا بمن نمیدش

خیلی بچه رو میخواد

نه منبع درامدم ندارم

خیلی حرف میزدم باهاش همیشه حاشا میکرد میگفت بهم تهمت میزنی بعد فهمیدم با زن ج.ن.د.ه  با زن م ...

واقعا امیدوارم هررررچی به صلاحتون هست پیش بیاد♥️

به خدا توکل کن ازش کمک بخوا 

خدا رو چه دیدی شاید واقعا مشکلت حل شد با همسر و بچت برگشین سر زندگی خودتون 

انشاءالله بهتریناااااا واستون پیش بیاد

وکیل خوب بگیر چنان طلاقت رو میده تازه مهریه ت رو هم میگیره ازش

وکیل دارم ولی بازم نتونستم روابط نامشروعشو ثابت کنم

برا مهریه هم فقط یه سکه پیش پرداخت زدن و هر هشت ماه یه سکه

هیچی بنامش نیست

امیدوارم به بهترین شکل ممکن مشکلتون حل بشه دادگاه برای شما بابت بچه قرار ملاقات تعیین نکرده؟

در این مورد شکایت نکردم چون خودش مرتب بچه رو میاره

و هنوزم طلاق نگرفتم که دادگاه برا بچه چیزی تعیین کنه