2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

84 بازدید | 18 پست

سلام. بچه ها دوست پسرم یهو ازدواج کرد و رفت. انقد دلم شکسته که بعد شش ماه که رفته هنوز بعضی وقتا دلتنگ میشم گریه می کنم. . بیشتر وقتها دعا می کنم زنش خوب نباشه و یهو ولش کنه دلشو بشکنه همونجور که دل منو شکست. 😪 لطفا ملامتم نکنید چون فک می کنم تنها چیزی که می تونه تسکینم بده اینه که خبر بد بودن زندگیشو بشنوم. 😪یه شماره ازش گیر آوردم. می خوام با یه شماره ناشناس بهش پیام بدم خیلی نامرد و بی وجدانی. ینی این کارو بکنم؟ شما بودین چی کار می کردین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید خانواده ش اجبار کردن ازدواج کنه. اون دختر چه گناهی داره زندگیش همش گره بیفته هی غصه بخوره بیچار ...

والا بچه نیست که اجبار کنن. هیچ کسم نمی تونه کسی رو اجبار کنه. خودش گفت از تنهایی خسته شده بودم. ولی من چی؟ اون خوش و خرم زندگی کنه؟ اون وقت من..... پس دلم چی احساسم چی 

پیام نده وبه جای نفربن دعا کن یکی خدا سر راهت قرار بده بهتر از اون واینقدر مهربون وباوفا باشه که اصلا نفهمی به یاد نداشته باشی چنین کسی تو زندگیت بوده از خدا میخوام بهترین ها سر راهت قرارربگیرن

شاید خانواده ش اجبار کردن ازدواج کنه. اون دختر چه گناهی داره زندگیش همش گره بیفته هی غصه بخوره بیچار ...

مگه من می خوام چی کار کنم که غصه بخوره. چشم من دنبال زندگی هیچکس نیست 

والا بچه نیست که اجبار کنن. هیچ کسم نمی تونه کسی رو اجبار کنه. خودش گفت از تنهایی خسته شده بودم. ولی ...

ا ون بی معرفتی کرده تو بخاطر دختره فراموشش کن .بهتر الان خودشو نشون داد که بهت وفادار نیست اگه تو زندگی جدا می‌شدین چی.

میخوای پیام بدی؟به پسره ؟که چی بهش بگی !اینجوری آروم میشی یعنی؟خب زنگ بزن تصمیم خودته زندگی خودته .ب ...

اگه زنگ بزنم فک می کنه چه تحفه ایه که تا حالا به فکرشم. بعدم زنگ بزنم زبونم بند میاد. 

میخوای پیام بدی؟به پسره ؟که چی بهش بگی !اینجوری آروم میشی یعنی؟خب زنگ بزن تصمیم خودته زندگی خودته .ب ...

تا سه ماه بعد ازدواجش بهم زنگ می زد. ولی یک دفعه دیگه زنگ نزد.