2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی؟!!!!

206 بازدید | 14 پست

قبلا یبار خریدم روش نوشته بود اول یکیشو بخورین، دومی رو بعد از 12 ساعت بخورین

اینبار ی مارک دیگه بود فقط نوشته بود نهایتا تا 24 ساعت بعد از رابطه بخوريد 

بعد من جفتشون باهم خوردم. 

اثر میذاره؟ 

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بعداز ده روز پریود میشی.  دکتر همیشه به من می‌گفت دوتاشو باهم بخور

تو یک ساله چنباری بخوری، اثرمیذاره؟ 

اخرین بار 2 3 ماه پیش خوردم 

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

ن قرص اورژانسی تا ۷۲ ساعت فرصت داری حالا میخواد دو دیقه بعد رابطه یا ی روز بعد...

۱دونه اول بعد ۱۲ ساعت یکی دیگه ..

اگه نداشتی ی وقت ..قرص ال دی ۴ تا اول ...بعد ۱۲ ساعت ۴ تا دیگه 

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
من هروقت خریدم جفتشم باهم خوردم

چنبار خوردی تو 1سال؟ اثرشو میذاره واقعا؟ 

عزیزم این قرصا خییییلی ضرر داره 😣

تا جایی که میتونی اصلا نخور 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

ن قرص اورژانسی تا ۷۲ ساعت فرصت داری حالا میخواد دو دیقه بعد رابطه یا ی روز بعد... ۱دونه اول بعد ۱۲ ...

اخه رو اینیکی فقط نوشته بود بخورید

قلبی نوشته بود اول یکیش بعد 12 ساعت یکی دیگه

بله میذاره.  ولی کاشکی نمیخوردی.  خیلی بدن رو به هم میریزه.  پریودت به هم میخوره. &nb ...

مجبور شدم. اینقد گریه کردم

گفتم‌ 4سال دیگه بچه بخام بعد دیگه باید بیفتم در دکتر