2777
2789
عنوان

عاشقانه هام کپک زد (00)/(داستانم)

50 بازدید | 3 پست

سنم کم بود عاشق شدم و عشقم بهم خیانت کرد (تعهدی به هم نداشتیم،نمیدونست عاشقش شدم،)،بعد از چند مدت یکی عاشقم شد و به زور منو خاستگاری کرد و کلی کتک کاری کرد با داییم سر من چون موافق نبودن،همون موقع ها بود کسی که عاشقش بودم برگشت و گفت عاشقت بودم و بخاطر غرورم نمیتونستم چیزی بگم خواهش میکنم بهم بزن و برگرد ،منم سر دوراهی گیر کرده بودم تا اینکه یه چیزی از کسی که عاشقم بود دیدم و تصمیم گرفتم کسی که عاشقش بودمو انتخاب کنم,حالا بعد سالها در شرف ازدواج هستیم با این تفاوت که دیگه من بزرگ شدم و احساساتم منطقی شده،قبلا بدون قید و شرط میخواستمش ولی الان خبری از اون احساسات نیست,حس میکنم احساساتم کپک زده و سرخوش نیستم از این عشق 

مدام میگه بریم زیر یه سقف درست میشه ولی من شیرینی و حس روزای اول و قایمکی زنگ زدن و شادی از ته دلو ندارم،اونایی که با عشق ازدواج کردین میشه بگین الان حستون چیه؟ازدواج کنم درست میشه؟

میگن وقتی هیجان روزای اول رابطه میخوابه  یا باید تهعد بوجود بیاد یا کات ولی اوشون خیانت کرده

خیلی پشیمونه و هربار معذرت خواهی میکنه و میگه اونموقع دوست اجتماعی بودیم ،فکر نمیکردم عاشق هم بشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی پشیمونه و هربار معذرت خواهی میکنه و میگه اونموقع دوست اجتماعی بودیم ،فکر نمیکردم عاشق هم بشیم

پس دیگه گذشته رو یاداوری نکنید

تمرکزتون و بزارید رو اینده  

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
2790
2778
2791
2779
2792