2777
2789
عنوان

بیمارستانم

97 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من اومدم بیمارستان فردا عمل دارم قراره دخترکوچولومو فردا بغل کنم برام دعاکنید همه چی خوب پیش بره وبچه سالم وسلامت باشه ممنونتون می شم

من آدم غایب جوابی هستم  دوسه هفته بعدازاینکه طرف یه چیزی بارم میکنه توحموم جوابشوبه خودم میدم😓😓😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی 😍 چرا عزیزم فردا ؟؟ امشبم بیمارستان میمونی ؟

آره امشب بستری شدم که صبح زود عمل کنن

من آدم غایب جوابی هستم  دوسه هفته بعدازاینکه طرف یه چیزی بارم میکنه توحموم جوابشوبه خودم میدم😓😓😢

سلام واست حمد و توحید و ناس خوندم ۱۰ تا صلوات فرستادم انشاالله که دخترتو صحیح و سالم به دنیا بیاری عزیزم . تو هم واسم صلوات بفرس و دعا کن که حاجتمو بگیرم و سلامت باشم .

سلام واست حمد و توحید و ناس خوندم ۱۰ تا صلوات فرستادم انشاالله که دخترتو صحیح و سالم به دنیا بیاری ع ...

وای عزیزم ممنونم چشم انشالله به حق همین شب عزیزکه تولد امام حسنم هست هرحاجتی داری برآورده بشه

آره امشب بستری شدم که صبح زود عمل کنن

ایشالا صحیح سالم بغلش بگیری از لحظه لحظه ها استفاده کن فردا پسر من میره تو ۱۱ ماه مثل برق و باد گذشت انگار همین دیروز بود 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
ایشالا صحیح سالم بغلش بگیری از لحظه لحظه ها استفاده کن فردا پسر من میره تو ۱۱ ماه مثل برق و باد ...

آره دقیقا بچه هاخیلی زود بزرگ میشن