2777
2789
عنوان

هعیییی🚶‍♀️🚶‍♀️یه نظر بدین

60 بازدید | 13 پست

من با یکی تو مجازی اشنا شدم بعد دیگه اون اینقدر میگفت دوست دارم منم دیگه باور کردم  رابطمون کلا مجازی، بود یعنی اصلا از نزدیک همو ندیدیم اون میگفت من قصدم جدیه و این حرفاا میگفت به خانوادم گفتم ولی قبول نمیکنن گفت وایساا اخرش قبول میکنن خلاصه ما تا ۸ماه تو رابطه بودیم  همین چند مدت پیش اومد گفت این رابطه رو تموم کنیم چون خانواده من راضی نمیشن بعدشم ما همو از نزدیک ندیدیم پس بهتره دیگه تموم بشه 😐😐 منم دیگه خیلی ناراحت شدم دیگه پیام ندادم بهش بعد چند مدت دوباره خودش اومد پیام داد  میگه من برای دلم موندم وگرنه دیگه پیام نمیدادم ☹️حالا من چیکار کنم  نه میتونم جوابش ندم  و هم میدونم که اون ادم موندن نیست 🚶‍♀️😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن  معلوم نیست اون پشت موبایل کی نشسته  شاید یه پیرمرد یا پیرزن ۸۰ ساله ند

نه از این بابت میدونم کیه  چون خودم تو تصویری چند بار دیدمش باهاش حرف زدم  ولی اینکه ادم موندن نیست نمیدونم چیکارش کنم

اخه چطوری با آدمی که تو این هشت ماه رابطه که کلا ندیدیش میخوای ازدواج کنی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بعضی ...

🤣🤣🤣نمیدونم بخندم یا گریه کنم 😐💔 مشکل اینه من زود وابسته میشم  بعدشم از نزدیک ندیدم ولی تصویری حرف زدم این مدت 🚶‍♀️

🤣🤣🤣نمیدونم بخندم یا گریه کنم 😐💔 مشکل اینه من زود وابسته میشم  بعدشم از نزدیک ندیدم ولی تصو ...

من خودم با شوهرم دو سال دوست بودیم 

جالبش اینجاش رفتم دیدمش 

فقط هم حرف میزدیم 

ولی یه چیزایی رو‌ نفهمیدم که الان میگم 

ینی چطوری میشه من نفهمیدم نشناختمش

دیوونه نباش 

ولش کن بره 

ارزش نداره اصلا 

من خودم با شوهرم دو سال دوست بودیم  جالبش اینجاش رفتم دیدمش  فقط هم حرف میزدیم  ول ...

یعنی میگفت بیا ببینمتاا ولی نمیرفتم   حالا دیگه از خیرش گذشتم چون هربارر میگفت خانوادم راضی نیستن ولی من خیلی دوست دارم