2777
2789
عنوان

حس ششمی

85 بازدید | 15 پست

خیلیا تاپیک میزنن حس شیشمیم بیان سوالاتونو بپرسین جواب میدم.

اخه دوستان حس شیشم که با اراده و اختیار آدم کنترل نمیشه؛ هممون قطعا تجریه کردیم حس شیشمو و میدونیم که کاملا یهویی اتفاق میفته و واقعا بعیده کسی بتونه کنترل کنه کِی و سره چه موضوعی حس شیشمش به کار بیفته.

جدای از همه ی اینا حس شیشم معمولا مربوط به خوده آدم یا دور و بریاشه مثلا دختر خالتو میبینی یهو حس میکنی این قراره باردار شه ( نمیگم اصلا راجب غریبه ها حسی به آدم دست نمیده ) ولی کم اتفاق بیفته مثلا یهو حس کنی فلان غریبه ای که اصلا نمیشناسیش و تاحالا یه بارم از نزدیک ندیدیش قراره باردار شه.

با همه ی اینا من خودم یه بار برا یکی از این تاپیکا کامت گذاشتم و سوال پرسیدم و کاملا مطمئن شدم که صحت نداره.

درسته فالگیر وجود داره و واقعا طرف استعداد آینده بینی داره ولی اونا معمولا از طلسم و جادو و کتابای مخصوص استفاده میکنن حتی میدونم که بعضیا میرن دنبالش و فالگیری و طلسم نویسی رو تخصصی یاد میگیرن.

و قطعا بابتش پول میگیرن و رایگان همچین کاری نمیکنن.

خاستم بگم وقتتونو با این اراجیف و ادعاهای پوچ تلف نکنین.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همسرم منو دوست داره یا زن قبلشو؟

تروخدا وقتتونو با پرسیدن همچین سوالایی از کسایی که اصلا استعداد ندارن تلف نکنین.

الان من یا نه یه غریبه ی دیگه بیاد بگه زن قبلیشو دوس داره شما حست به همسرت عوض نمیشه؟ شک و تردید بهت دست نمیده؟ 

اونم سره چی؟ این که یه نفر که شما نه می‌شناسیش نه دیدیش ادعا میکنه که حس میکنه همسرت این جوریه و شما باور میکنی و رابطتو با همسرت سمی و متشنج میکنی.

نکنید این کارارو.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز