2777
2789
عزیزم من تخصصم اپتامره و از این سنسور هارو ساختم تو آزمایشگاه ، ربطی نداره ،  بتا اونقدر هست که ...

🥴🥴🥴شما اونارو میسازید ولی ما هرروز با کلی مادر باردار در ارتباط بودیم  نمیدونیم چه جوری بی بی چک ساختید که نمیدونید بی بی چک نشون دهنده بتای مادره🤕

عزیزم من تخصصم اپتامره و از این سنسور هارو ساختم تو آزمایشگاه ، ربطی نداره ،  بتا اونقدر هست که ...

شما میگی فقط سونوگرافی تعیین کننده جنسیته؟

هیچ راهی دیگه ای نیست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شما میگی فقط سونوگرافی تعیین کننده جنسیته؟ هیچ راهی دیگه ای نیست

بهترین و مطمئن ترین راه سونو هست 

تست دی ان ای از بافت جفت یا مایع جفت هم می تونن تعیین کنه که ارزش این همه هزینه نداره وقتی سونو هست

دیدی اشتباه می کنی همه بی بی چک ها hCG اندازه میگیرن که ربطی به جنسیت بچه نداره 😋

وای باورم نمیشه🤕🤣ببخشید میشه فرق بتا رو با هورمون hcg به من بگید وقتی تو یه رشته تخصص ندارید اخه چرا نظر میدید🤨

وای باورم نمیشه🤕🤣ببخشید میشه فرق بتا رو با هورمون hcg به من بگید وقتی تو یه رشته تخصص ندارید اخه چ ...

خب من نمی دونم شما اگه منظورت همونه اون ربطی به جنسیت نداره 

عزیزم میگم من تخصصم اپتامر و بیو سنسوره با اطلاعات اشتباه خانم های بیچاره رو به اشتباه نندازید لطفا

وای باورم نمیشه🤕🤣ببخشید میشه فرق بتا رو با هورمون hcg به من بگید وقتی تو یه رشته تخصص ندارید اخه چ ...

تفاوت این هورمون علاوه بر جنسیت به رژیم غذایی ژنتیک مادر و... بستگی داره و بی بی چک اصلا این دقت نداره که بتونه تفاوت پسر و دختر تعیین کنه چون اولا رفرنسی نیست که مقایسه کنی دوما دو تا بی بی چک روش ب...شی شدت رنگ مختلف میده😂 پس عملا نمیشه به این موارد اعتماد کرد .

تفاوت این هورمون علاوه بر جنسیت به رژیم غذایی ژنتیک مادر و... بستگی داره و بی بی چک اصلا این دقت ندا ...

شما اصلا نمیدونید بتای بارداری چی هست برای همین با نهایت احترام حرف زدن باشما فایده نداره چون هیچ اطلاعاتی ندارید به نظرم وقتی از چیزی اطلاع ندارید نظر ندید چون با ادرار بدون بتا رنگ بی بی تغییر نمیکنه که میشه بارداری منفی .

خب من نمی دونم شما اگه منظورت همونه اون ربطی به جنسیت نداره  عزیزم میگم من تخصصم اپتامر و بیو ...

خوب منم میگم که اطلاعی ندارید چرا نظر میدید  رشته اپتامر چه ربطی به علوم ازمایشگاه داره اخه. من بر اساس تجربم و چیزی که هرروز میدیدم نظر میدم .نه اینکه در مورد چیزی که نمیدونم نظر بدم

شما اصلا نمیدونید بتای بارداری چی هست برای همین با نهایت احترام حرف زدن باشما فایده نداره چون هیچ اط ...

ببین فقط بتا اچ سی جی نیست که آلفا هم داره . حالا هرچی، این هورمون وقتی بارداری از طریق کلیه ها دفع میشه و روی بی بی چک هم نشان گر هست که وقتی بتا روش بچسبه رنگی میشه مقدار بتا که مادر تو ادرار داره اونقدر زیاده که اون خط اشباع میشه .... اخلاف بتا پسر و دختر اونقدر زیاد نیست که بتونی رو بی بی چک ببینی 😋