2789
عنوان

دلم گرفته..‌خیلی...

165 بازدید | 2 پست

دیروز یه تاپیک زدم....فهمیدم که شوهرم بهم خیانت میکنه...چند هفتس...حتی اون هدیه اش برای روز زن برای این بود که بهش شک نکنم....و اون انشگتر هم قبلا برای اون زن خریده بود..‌دیروز خیلی تو شوک بودم...با راهنمایی یکی از دوستام رفتم دوتا سکه رب خریدم...امروزم یکی خریدم‌‌....دیشب نیومد خونه شوهرم...ساعت ۱۰ صبح اومد خونه...جوابی هم نداد بهم‌‌‌...پسرم بهم گفت مامان پنجشنبه هفته قبل سرکار بود بابا از صبح بیرون بود...خدا لعنتش کنه انشاالله...من برای ازدواج با این... جلوی کل فامیل ایستادم...اما هرچی که داره رو ازش میگیرم...یه آدم عوضی که دست بزن داره...با اون زن دعواش میشه سر ما خالی میکنه...مثلا هفته پیش یهو اومد خونه من فکر کردم سر کار بود اومد یه دعوا درست کرد هم با من دعواش شد هم با پسرم...بعدم رفت بیرون تا شب....فکر کنم وقتی هم که بفهمه فهمیدم به روی خودش نمیاره و تازه افتخارم میکنه....خودش انقدر پرو هست که من سر کارم تازه مدیر داخلی شده بودم...یه روز تلفنش رو جواب ندادم.‌‌...برگشتم خونه عصبانی جلوم وایساده بود میگفت داشتی با کدوم مرتیکه حرف میزدی که من زنگ زدم اشغال بودی‌.‌..حالم ازش بهم میخوره...عوضی...

خواهر گلم...امیدوارم خوب بخوابی.  مامان هنوز اتاقت رو جمع نکرده. تو هیچوقت از یاد ما نمیری.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.