2777
2789

وای خدا من رو این لبخند بزن بدجوری هیتم🤢

عیدتون مبارک

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
شاید به صلاحتون نیست

خیلی از این جمله بدم میاد به صلاحمون نیست سلامتی هب صلاحمون نیست ارامش به صلاحمون نیست فقط آرزو به دل مردن به صلاح ماست

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
2804
خیلی از این جمله بدم میاد به صلاحمون نیست سلامتی هب صلاحمون نیست ارامش به صلاحمون نیست فقط آرزو به د ...

وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيئًا وَهُوَ خَيرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ (البقرة/۲۱۶)

چه بسا چيزي را خوش نداشته باشيد، حال آن که خير شما در آن است. و يا چيزي را دوست داشته باشيد، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا مي‌داند، و شما نمي‌دانيد

ائمه هم خداوند فرستاده بانو 🙃

اون بنده خداها رو عزیزم خداوند خیلی وقت پیش برای مردم جاهل فرستاده بوده تا کمی تمدن و انسانیت یاد بگیرن اما الان دست شون از زندگی کوتاهه و نمیتونن کاری انجام بدن،من اصلا ازکسی جز خداوند چیزی نمیخوام چون خدایی نکرده فکر میکنم دارم برای خدا شریک قائل میشم.🤍

فمنیست رادیکال/دموکراسی>>>