2777
2789
عنوان

جمع بندی یعنی چی؟

572 بازدید | 18 پست

من دهمم رشته تجربی

تابستون بخوام جمع کنم چجور باید بکنم؟

یعنی کتاب تستام و کتاب کارای دهمو کلا تموم کنم؟

دوباره سبز میشویم،به احترام اشک ها🌱

توی طول سال کار میکردی؟ 

تست آره ولی چون کارا و امتحانای مدرسمم هست نصفه هست یعنی اونجور نیست تا الان کامل کار کرده باشم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تست آره ولی چون کارا و امتحانای مدرسمم هست نصفه هست یعنی اونجور نیست تا الان کامل کار کرده باشم

توی طول تابستون باید برای دهمت برنامه بریزی و حالا یا کتاب کاری که الان داری یا هم ی سری کتاب کار جدید بخری و کلی است بزنی که روون بشی برای پایه دهمت

توی طول تابستون باید برای دهمت برنامه بریزی و حالا یا کتاب کاری که الان داری یا هم ی سری کتاب کار جد ...

یعنی منبع دوم بخرم؟

درسنامه کتاب تستا هم باید بخونیم ؟

به نظرم نیاز نیست اما برای مباحثی که احساس ضعف می‌کنی توشون باید سعی کنی به روش مناسب اونرو به نقطه قوت تبدیل کنی مثلا برای یه درس تست بیشتر برای یه درس درسنامه یا کلاس دیدن 

یجوری باشه که دهمت رو خوب بلد باشی 

خواهش میکنم 

منم میشه یه سوال بپرسم ؟؟ 

دهمم تجربی 

نسبتا خوب خوندم و ترازامم خوبه 

داخل زیست مشکلی ندارم 

ولی درسای محاسابتی رو نیاز دارم به اینکه بتونم سریع تر حلش کنم ...

برای فرمولا و روشای راحت تر چیکار کنم ؟ کلاس یا فیلم یا تست بیشتر یا .....

گیلی گیلی
منم میشه یه سوال بپرسم ؟؟  دهمم تجربی  نسبتا خوب خوندم و ترازامم خوبه  داخل زیست م ...

آفرین 👏

تست بیشتر رو که حتما کار کن 

پارسال استاد هادیان فر یه پکیج داشت برای حل سریع مسایل کنکور 

اونموقع که داشتم فیلم هاشو نیگا میکردم با خودم گفتم کاش از دهم یه همچین چیزی رو نشون میدادن به آدم الان که نمیشه روش رو عوض کرد و بعدش توش کاربلد هم شد 

اگه تونستی توی کانال ها این پکیجشون رو هم پیدا کنی خوب باشه نگاه نکردم سایت ماز رو میتونی اونجا رو هم بگردی و ازشون بپرسی نمیتونن برات فعال کننش