2789
عنوان

رفتم خرید

155 بازدید | 13 پست

یه ادکلن قبل عید دیدم یک و نهصد دیگه تصمیم گرفتم بخرمش اولش گفت دو و چهازصد گفتم باشه پای صندوق گفت سه و چهارصد نخریدم اومدم بیرون آخه چه خبزه چند درصد میکشی روش

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وااا

اسمشو میدونی برو جای دیگ ملت چ دزد شدن

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

کاش منم به همچین درجه ای برسم که بتونم ادکلن ۱۹۰۰ بخرم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

چه عوضی بوده 🙄

گفت نمیدونستم قیمتش این قدر شده ارزون گفته بودم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

هعییییی منم رفتم ادکلن باکارات رژ بخرم گفت ۳۲ میلیون پشمامو هم لیزر کرده بودم تشد بریزه دیگه ناچارا موهای سرم ریخت اومدم بیرون

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
حتما رفتن پیشواز 🙄

والا دیگه گرون میکنن ازاونور بقیه چیزهاهم گرون میشه خب قبل عید که قیمت این‌کالا ها افزایش داشته ایناهم به اندازه کافی گرون کردن دیگه چرا یه کاپ کیک مشت هست نشانه خروار بیست تومن گذاشته روش وای به حال بقیه چیزها