2777
2789

ورزش

حذف قند و شکر 

میگن تاثیر داره

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید , کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شود و از شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده را و گیاه را و زمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نذر ۳۰ هزار استغفر الله و اتوب الیه بکن. ردخور نداره. باردار شدی ی دعا بکن منو    

😂😂😂😂😂😂😂😂

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

وزنم ۶۵ قدم ۱۵۹ دکترم گفته اضافه وزن دارم ولی خودم فکر میکنم چاق نیستم... متفورمین داده بهم تاثیر دا ...

اره عزیزم اگه متفورمین بهت داده یعنی قندت بالاس و هم ابنکه مقاومت انسولین خودش عامل تنبلی تخمدانه

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید , کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شود و از شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده را و گیاه را و زمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
نذر ۳۰ هزار استغفر الله و اتوب الیه بکن. ردخور نداره. باردار شدی ی دعا بکن منو    

۳۰ هزار😧

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

منم داشتم منتها ریز بود سه ماهم پریود نشدم چیزخاصی نیست نگران نباش با دارو اینا رفع میشه کم کم

مدام استرس دارم بچه دار نشم...دکتر گفته برم ازپایشات مختلف و همسرمم ازمایش اسپرم بده.

اره عزیزم اگه متفورمین بهت داده یعنی قندت بالاس و هم ابنکه مقاومت انسولین خودش عامل تنبلی تخمدانه

اوهوم مقاومت انسولینی هستم... یعنی میگی خوب میشم نتزسم؟؟

مدام استرس دارم بچه دار نشم...دکتر گفته برم ازپایشات مختلف و همسرمم ازمایش اسپرم بده.

نه بابا استرس نداشته باش خیلیا دارن ولی خب بستگی به اندازش داره

ژیان لەئەوە لێشو هەر سەخت بوو، ئیمه مناڵ بووێن تینەدەگیشتین:)