2777
2789
عنوان

حلقه زدن

432 بازدید | 41 پست

سلام خانوما حلقه زدن واقعا تاثیری داره ؟ میخوام بخرم 

گفتم نظر شمارو هم بپرسم. اگه خودتون یا اطرافیانتون نتیجه ای دیدین ممنون میشم بگین. 

سلنوفیل 🌙🌕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا خیلی بده 

درد داره کبود می‌کنه بدنتو ،خیلیم سنگینه

از اون ساده ها بخر 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
پياده روی سریع بهترین کار ه برای لاغری

آره با توجه به این که هوا داره گرم‌تر میشه نمیشه برم پیاده روی گفتم حلقه بزنم تو خونه. حوصله باشگاهم ندارم 

سلنوفیل 🌙🌕
اینا خیلی بده  درد داره کبود می‌کنه بدنتو ،خیلیم سنگینه از اون ساده ها بخر

ساده ها هم ک کبودی میارن. اما خب زود خوب میشن. واقعا اینا بده؟ خوب شد نخریدم😐شما داشتین ازینا؟ 

سلنوفیل 🌙🌕

بله واقعا تاثیر داره ولی ازینایی ک زائده داره نگیر یه سریش هست ساده و موج داره قیمتشم ارزون تره

من شکمم یکم برآمدگی داشت همون حلقه باعث شد تخت تخت بشه ولی روزای اول بدنت سیاه میشه نگران نشو 

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴

اره خیلی عالیه من باهاش نزدیک ۲۰کیلو کم کردم. شکم و پهلو رو خیلی خوب جمع میکنه. کبود شدن هم که دوستان میگن. بخاطر اینکه شرایطشو خوب رعایت نکردن. سری اول که ایتفاده میکنی به محض کبود شدن باید سه روز وقفه بندازی تا بدن آداپته بشه. دوباره بزنی

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
بله واقعا تاثیر داره ولی ازینایی ک زائده داره نگیر یه سریش هست ساده و موج داره قیمتشم ارزون تره من ...

اینا خوب نیست؟ دوستان گفتن سنگینه. شما داشتین؟

سلنوفیل 🌙🌕
آره با توجه به این که هوا داره گرم‌تر میشه نمیشه برم پیاده روی گفتم حلقه بزنم تو خونه. حوصله باشگاهم ...

جادویی دوبل بخر 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

یکی بود بهم گفت حلقه عالیه حالا یادم نیس کسی گفت یا جایی خوندم میگفت چربیا شکمو هول میده سمت باسن کمر باریک و باسن خوش فرم میشه 

من قبلا شکمم خیلی تخت بود و باسنم خوش فرم الان داغونم یعنی ده سال کامل فقط عربی میرقصیدم شبا و صبحا الان دوساله بی انگیزم افسردم نمیدونم چمه ولی رقص عربی کار حلقه میکنه واس من که خوب بود اگه میتونی هدفون بزن و برقص