2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام حتما، خوشحال میشم بتونم کمک کنم.

خیلی ممنون 🙏🏻 ،پس من همین جا سوالمو میپرسم

من این رشته شما رو تازه شنیدم ،و تو نت زدم ،کلیت کاری که میکنید رو فهمیدم

پارسال کنکور دادم ،انگار رتبم به رشته کاردمانی دانشگاه توانبخشی تهران می‌خورده 

ولی چون با رشته کاردرمانی آشنا نبودم ، تو انتخاب رشتم نزدم و به جاش فرهنگیان قبول شدم 

امسال هم دارم میخونم

سوالم اینه اگه باز رتبم به همچین رشته و همچین دانشگاهی خورد ،ارزش داره انصراف بدم یا صرفا واسه پزشکی وایستم؟

کارتون خیلی سخته ؟ درآمدش تو شهر بزرگی مثه مشهد چطوره ؟

وضعیت مهاجرت اگه یه دانشگاه خوب مثه دانشگاه توانبخشی تهران باشه ،چطوره؟اکثریت شاغل ها و دانشجو های این رشته ،راضین از رشتشون ؟

سلام.وقتتون بخیر. ببخشید چند تا سوال داشتم من احساس میکنم بچه م که ۲۶ ماهشه کم حسی داره چیکار باید بکنم؟ و اینکه علائم اتیسم هم داره مثلا یک کلمه تا مدتی میگه بعد یادش میره یه مثال بزنم اول اشاره یاد گرفت به سمت اتاق که یعنی بریم اتاق بعد اسمشو واضح یاد گرفت گفت اتاق و زیاد اشاره نمیکرد الان فقط میگه اینجا و اگه بگم اتاق بعد من میگه اتاق و سعی میکنه اشاره نکنه فقط دستمو بگیره ببره اونجا این نشونه بدیه؟ چیکار کنم خوب بشه؟

و فقط همین نیست ارتباط چشمیش یه خورده کمه.واکنش به اسمش بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا نه بعضی وقتا دو سه دقیقه دور خودش میچرخه یا دوست داره گاز بگیره. واکنشش به بچه ها خنثی هست دوری نمیکنه اما بازی هم نمیکنه فقط نگاهشون میکنه. بله و نه نمیگه. مامان بابا نمیگه بااینکه خیلی چیزارو بگن بگو میگه اما از خودش نمیگه حتی جمله سه کلمه ای رو فقط تکرار میتونه بکنه. جلو خودشم بعضی وقتا زیاد الکی حرف میزنه. دستور پذیریش کمه. حس دردش کمه.

یه سالگی با آهنگ خودشو تکون میداد یا بای بای میکرد الان هیچ واکنشی نداره. گاهی دوست داره چیزی مرکزفرش باشه.

نکات دیگه که نداره:مشکل حرکتی نداشت همه چی به موقع و حتی زودتر بود مثلا ده ماهگی راه افتاد. تقلید تا حدودی داره به چیزای چرخشی خیره نمیشه. کاربرد وسایلو تقریبا بلده. با لیوان خودش آب میخوره شکلاتو باز میکنه میخوره. از پله بالا یا پایین به کمک نرده ها میره. شمع میتونه فوت کنه. نخ و مهره کنه بلده. خانه سازی فقط برج بلده بسازه. سرسره بازی بلده. کلمه هم مفهوم دار ۱۵ تایی بلده اما خیلی استفاده نمیکنه یا گاهی کمی قاطی میکنه. با اسباب بازی کم بازی کنه دوست داره ماهم باهاش باشیم. رنگ هارو هم ۴ تاشون بلده تشخیص بده. غذا بد نیس خوبه. قد و وزن اینام خوبه. از محیط جدید یا شلوغ نمیترسه. و پارک رفتن که چند روزه شروع کردم دوستداره. 

سلام وقتتون بخیر من کنکوری هستم به رشته فیزیو علاقه دارم ولی اگه نیارم کاردرمانی میزنم میشه بگیر بازار کارش چطوره؟میانگین چفد درمیاره؟ کجاها به غیر از مطب میشه کار کرد؟استخدامش چطوره

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔