shadow83 مدیر عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2567 عنوان بیاین 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 52 پست دوستان چند روز دیگه تولد ۱۹ سالگیم هست 😍میشه تو انتخاب کادو بهم کمک کنید ؟؟ گوشی و ساعت و عینک آفتابی و ادکلن و لپ تاپ و طلا دارم الان نمیدونم چی بگم برام بخرن🥲 نظر شما چیه ؟؟ چی بخرم که خاطره انگیز باشه؟؟ نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱 یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕. تایپ شخصیتی ESTJ💜 1402/01/16 | 17:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadow83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2567 نه صوتی منظورم نیست مثلا کتابا یا جزوه ها که پی دی اف هستن رو باید با گوشی بخونی ولی چشات در ... مرسی 😍❤️ نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱 یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕. تایپ شخصیتی ESTJ💜
ملوسک_شکلاتی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 3494 چقدر خوب 😍 کتاب رو صوتی میخونه ؟؟ میدونی چنده ؟؟ اره منم تا مهمونا برسن میدم به مامانم بعد ... ارهههه منم اون لحظه پوزخند مامان بابام خیلی رو اعصابمه تو دلشون میگن هه اره جووون خودت تو خبر نداشتی کادوت چیه یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
shadow83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2567 ارهههه منم اون لحظه پوزخند مامان بابام خیلی رو اعصابمه تو دلشون میگن هه اره جووون خود ... اره دقیقا 😐😂😂😂 ولی داداش من همیشه لو میده😐😂😂😂 راستی چند سالته ؟ نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱 یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕. تایپ شخصیتی ESTJ💜
ملوسک_شکلاتی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 3494 اره دقیقا 😐😂😂😂 ولی داداش من همیشه لو میده😐😂😂😂 راستی چند سالته ؟ 18 سالمه هم سنیمچه داداش شیطونی داری یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
shadow83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2567 18 سالمه هم سنیم چه داداش شیطونی داری چه خوووووب 😍 درخواست دوستی بدم؟🥲 نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱 یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕. تایپ شخصیتی ESTJ💜
ملوسک_شکلاتی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 3494 چه خوووووب 😍 درخواست دوستی بدم؟🥲 یس بدههه یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
ادااجه عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 2494 ببخشید که ناراحتت کردم کلا دوست ندارم خوشی ها و غم هام رو جار بزنم فقط حس کردم تو دلت ... مرسی که انقدر خوش قلبی 😍💓مراقب خودت و قلب پاکت باش💗 میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......
_sufiya_ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 537 عزیزم میمونه ماشین که خیلی خاطر ساز میشه واست رسیدن فردا برای هیچ کس حتمی نیست،پس به کسانی که دوستشان دارید ابراز عشق کنید، شاید فردا هرگز نیاید