2777
2789
عنوان

بیاین 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 52 پست
ازینا بگیر برا دانشگات خیلی به درد میخوره😁

مرسی 😍❤️

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کیندل دوربین چاپ فوری تلسکوپ کفش اسکیت یا اسکیت برد ماگ هیتر دار ساعت مچی شیک گرون فیس واش برق ...

واااای میگم تو خیلی خووووبی 😂❤️ 

میدونستم خوب راهنمایی می‌کنی 😍❤️❤️❤️

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
عزیز دلمی  ممنونم ازت ❤️🥰 خب نمیدونم چی بگم راستش دوست ندارم بگم پولداریم ولی خب ....... &nb ...

مرسی خوش قلب 💓

من 16سالمه 

خب ببین راستش پول خیلی مشکلات حل می‌کنه 

حداقل برای منی که همین گوشیم همش هنگ می‌کنه و دیوونم کرده 

برای منی که خیلی جا ها برای درسم به یک کامپیوتر یا لب تاب نیاز دارم ولی ندارم 

برای همه چیزایی که می‌خوام ولی ندارم 

ایشالا به بهتر برسی 💓

قدر همه چیزاتو بدون 

چون همونا ارزوی خیلیاست 

💓💓💓بازم تولدت مبارک 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

تو اون روز خیلی فیلم معرفی کردی برام  خوشم اومد ازت 😂😂😂😂  حس میکنم نظر هامون یکیه&nb ...

عزیزمممم  منم ازت خوشم اومد  

اره تفاهم داریم 

بلههه. یادمه فیلمی میخواستی که بتونی با خانواده ببینی   

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
کیندل دوربین چاپ فوری تلسکوپ کفش اسکیت یا اسکیت برد ماگ هیتر دار ساعت مچی شیک گرون فیس واش برق ...

کیندل رو بکن توضیح بده😐😂

عزیزمممم   منم ازت خوشم اومد     اره تفاهم داریم   بلههه. یادمه فیلمی میخواس ...

فدای تووووووو 😍😂

واااای میگم تو خیلی خووووبی 😂❤️  میدونستم خوب راهنمایی می‌کنی 😍❤️❤️❤️

واااایییی نیشم تا نا کجا اباد باز شد   

خوبی از خودته عشقولیییی  

مرسی خوش قلب 💓 من 16سالمه  خب ببین راستش پول خیلی مشکلات حل می‌کنه  حداقل برای منی که ...

بله درسته پول خیلی از مشکلات رو حل میکنه

و کسی هم انکار نمیکنه عزیزم 

اصلا دوست ندارم بگم کسایی که پولدار هستن بدبخت هستن نه 

ولی خیلی هم خوش نیستن 

شاید مشکل من خونه نباشه ولی مشکل من پیدا شدن دارو های برادرم که باید تا آخر عمر مصرف کنه هست💔 یا نگرانی در مورد سرطانی شدن کبد بابام و....... 

ولی از ته دلم آرزو دارم به هرچی که دوست داری برسی  قشنگم ❤️

کیندل رو بکن توضیح بده😐😂

تبلت کتاب خوانه. بدرد دانشگاهتم میخوره.منم میخوام برا تولدم بگم اینو بخرن

راستی تو هم کادو تولدتو خودت انتخاب میکنیی؟من حتی کادوشم میکنم وقتی هم میخوام بازش کنم خودمو متعجب نشون میدم جلو مهمونا که مثلا سوپرایز شدم  

تبلت کتاب خوانه. بدرد دانشگاهتم میخوره.منم میخوام برا تولدم بگم اینو بخرن راستی تو هم کادو تولدتو خ ...

چقدر خوب 😍 کتاب رو صوتی می‌خونه ؟؟ می‌دونی چنده ؟؟ 

اره منم تا مهمونا برسن میدم به مامانم بعدش که بهم دادن به جوری خوشحال میشم کخ انگاری من از چیزی خبردار نبودم😐😂😂😂

بله درسته پول خیلی از مشکلات رو حل میکنه و کسی هم انکار نمیکنه عزیزم  اصلا دوست ندارم بگم کسا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم 

ولی مطمعن باش تو خیلی خوش قلبی 

مطمعنم خدا هواتو داره 

ایشالا با خانوادت تو سلامتی کامل زندگی کنی 

نگران نباش خدا همیشه هست 

منم شاید الان این چیزا رو بخوام ولی نداشته باشم ولی خوشحالم که میتونم تلاش کنم تا به دستشون بیارم 

امیدوارم حال هردوشون خوب بشه 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

چقدر خوب 😍 کتاب رو صوتی می‌خونه ؟؟ می‌دونی چنده ؟؟  اره منم تا مهمونا برسن میدم به مامانم بعد ...

نه صوتی منظورم نیست  مثلا کتابا یا جزوه ها که پی دی اف هستن رو باید با گوشی بخونی ولی چشات درد میگیره.ولی کیندل صفحش بزرگه و مخصوص پی دی اف و.. هست. برنامه هم میشه روش نصب کنی فک کنم. مثل تبلته ولی برای کتابه.قیمتش دقیق نمیدونم چون مارکای مختلف داره.بزن تو نت میاره

عزیزم خیلی ناراحت شدم  ولی مطمعن باش تو خیلی خوش قلبی  مطمعنم خدا هواتو داره  ایشا ...

ببخشید که ناراحتت کردم 

کلا دوست ندارم خوشی ها و غم هام رو جار بزنم 

فقط حس کردم تو دلت گرفته گفتم اینارم بدونی بهتره ( هرچند معلومه عاقل تر از این حرفایی) 

ممنونم عزیزم ایشلا تو و خانوادت هم همیشه سالم باشن و خوش 

ایشلا تو آینده بهترین ها برات نسیب بشه فقط تلاش کن 😍