2777
2789
عنوان

درد نوک سینه

443 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من هفته گذشته یه رابطه بدون د خ و ل داشتم ولی از ترس دوستانی ک میگن پیشاب باعث حاملگی میشه یه قرص اورژانسی ۱.۵ خوردم از فردا روزش نوک سینه هام یکم حساسه و دست میخوزه درد داره یکم اومدم سرچ زدم دیدم از علائم بارداریم هست این مورد 

ب نظرتون بخاطز چیه خیلی نگرانم🥲🥲🥲

چطوری ینی؟

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به این راحتیام نیس که شما فک میکنی

من روز اول اصلا استرس نداشتم اوموم گفتم بزار یه سرچ  بزنم دیدم همه میگن فلان فتمیلمون اینجوری شد اونجوری شد پرام ریخت الانم ک بهاره همش خستم و خاب الوده توهم میزنم 😶😶😶😶

حساسه دیگ ببخشیدا مثلا دست یا لباس میخوره نوکش بزرگ میشه  خودم فک میکنم شاید از عوارض اون قرصه ...

اونو میدونم منم قبل پریودم اینطوری میشم.شاید پریودیت نزدیک یا عوارض قرصه.

یچی دیگ رو پرسیدم چجوری   

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
من روز اول اصلا استرس نداشتم اوموم گفتم بزار یه سرچ  بزنم دیدم همه میگن فلان فتمیلمون اینجوری ش ...

معمولا زنا توهمین سر این چیزا

بارها شده که پریودم عقب افتاده و شدیدا احساس میکردم حامله ام یه وفتایی اینقد مطمئن بودم کم مونده بود برم سیسمونی بخرم و تمام علائمو هم داشتم  یا حداقل فکر میکزدم به غیر از تحوع هر دفعه هم بعدش پریود میشدم و متوجه شدم که اینا توهمه

معمولا زنا توهمین سر این چیزا بارها شده که پریودم عقب افتاده و شدیدا احساس میکردم حامله ام یه وفتای ...

اخه من تنبلی تخمدانم دارم اکثرا نامنظمم لامصب ادم نمیدونه تایمم پریودش کیه 😑