2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین

185 بازدید | 28 پست

منو شوهرم دوران عقد خوبی نداشتیم یعنی همسرم دوست نداشت باهام ازدواج کنه ب اصرار دیگران این کارو کرد اصلا علاقه ای بهم نداشت امروز یاد آوری اون دوران کردم اخلاقش یهو عوض شد دوباره بداخلاق شد انگار ک دست رو دلش گذاشتم...🥺واکنش چی باشه خوبه؟

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکرکنم از هواس شوهرمنم امروز جن زده شده

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

خوب الان اون شمارو پذیرفت دوست داره دیگ خودتم با علم به این موضوع عقد شدی چرا یادآوری میکنی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

مث من فقط دنبال زیر بغل ماری

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

نمیدونم این چه مشکلیه بین ما زن و دخترا که وقتی همه چی اوکی هست حالمونم خوبه. یهو رگمون میگیره میگیم یه چیزی بگم راستشو میگی یا یه حرفی میزنیم گند زده میشه تو حال خودمون و طرفمون🫤🫤