2777
2789
عنوان

ازدواج

341 بازدید | 22 پست

سلام 

دوستان من مجردم خواستگاری دارم از خودم ده سال بزرگتر 

و دو پسر ۱۶و یازده ساله داره متولد ۶۷ام

نظرتون میشه بگین و درمورد سوالات خواستگاری بهم کمک کنید چه چیزایی ازش بپرسم؟  

عزیزم مشکل میشه برات اول زندگی دوتا پسر سن رشد و بلوغ بزرگ کنی 

اختلاف سنی هم بالاست 

چی بگم علت طلاق رو بیشتر پیگیر شو

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگ خورت مجردی هیچوقت با آدم بچه دار ازدواج نکن 

چون برات دردسر میشه 

مخصوصا این که بچه هاش بزرگن 

البته خود دانی خوشبخت باشی عزیزم😘

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹... چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲.....بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

سنی نداری ازدواج به هر قیمتی ارزش ندارع عزیز 

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜

در درجه اول  بیشتر به فکر اون بچه ها..امکان داره سالها  پیش شما باشند و جدا نشوند.

اگر مشکل خاصی ندارید. بعدش فکر مراحل دیگه باشید..

موفق باشید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com