2821
2789
عنوان

دیازپام!

283 بازدید | 12 پست

سه تا قرص دیازپام ۲ خطرناکه؟؟

یک هفته است شب تا صب بیدار بودم بدون دلیل و الان اصلا خوابم نمیاد و خوب هم انگار بلدنیستم تکلم کنم اشتباه میگم کلماتو خیلی خسته ام اما حتی چشمامم خسته نمیشه....کمکم کنین آمپولی چیزی نداره شب بزنم؟

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چشاتو ببند بخواب 

تا یک ساعت چشمامو بسته نگهداشتم و ریلکس خوابم نمیبره

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
سه تانیازنیست عزیزم ،اول بایدمشکل بیخوابیت وپیداکنی ولی برای خوابیدن یدونه قرص خاب ضعیف دقیق ۸ساعت خ ...

دیازپام ۵یکی و نصفی هم میخورم فقط گیج میشم و نمیخابم دیگه پدرم درومده

قرص نخور اینجوری بدنت شرطی میشه یعنی تا قرص نخوری خوابت نمیبره و بدنت عادت می‌کنه اعتیاد آورم هست...پیاده روی کن زیاد....یه دوش بگیر شکمتو سیر کن و بخواب ...حتی اگه خوابت نیومد چشاتو ببند...

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
قرص نخور اینجوری بدنت شرطی میشه یعنی تا قرص نخوری خوابت نمیبره و بدنت عادت می‌کنه اعتیاد آورم هست... ...

اخه انگار وسواسای عجیبی گرفتم مثلا یک ساعت فقط دستو پامو خشک میکنم وقتی میرم دسشویی😪😪😪😪😪

شاید نصف قرص اوایل خوابت کنه بعد جواب نمیده میکنی یدونه بعد بازم جواب نمیده میکنی یک و نصف...اینجوری معتاد قرص میشی...برو حتما دکتر مشکل اصلیه بی خوابیت رو حل کن سرخود قرص نخور اونم دیازپام...خیلی خطرناکه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
2824
2823
2791
2779
2792