2821
2789
عنوان

اقدامی ها

110 بازدید | 12 پست

حدودا دو هفته ست ک بجای پریودی ترشحات قهوه ای دارم اولش با ی خونابه قرمز خیلی روشن شرو شد و الان فقط ترشحات قهوه ای و درد پریودی و پادرد هم دارم موقع فعالیت بیشتر ولی نمیاد بره دوتا تست به فاصله دو سه روز گذاشتم هاله دار شدن ولی ازمایش خون دیروز دادم منفی شد تجربه داشتین؟دکترم میرم حالا ولی گفتم شاید اینجا کسی مث من شده باشه 😢💔خسته از دردای پریودی و نیومدنش واسه نماز و روزم هم همش دل چرکینم

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟

راستش منم رو هوام

بی بی منفی

آز منفی

ولی پریود نشدم و علایمی تو شکمم حس میکنم که تجربه نکردم تاحالا

میخوام برم سونو شاید واقعا آز من هم مثل یه عده نشون نده تا ۱ماه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند ماهه اقدامم و تجربه ی مشابه داشتم

متاسفانه باردار نیستی و پریود میشی

یه بار اقدام کنی پریود شدی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ان شاالله که بارداری .

منم توی اقدامم میشه برام دعا کنین خدا یه دختر خوشگل و با ایمان بهم بده

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

راستش منم رو هوام بی بی منفی آز منفی ولی پریود نشدم و علایمی تو شکمم حس میکنم که تجربه نکردم تاحا ...

یعنی همچین چیزی هست؟من تقریبا فک میکردم باردارم اخه تجارت دوستان در ماه اول بارداریشون کاااملا مشابه من بود حتی لکه هایی ک میدیدن در ماه اول هم شکل من بود ولی خب ازمایش ک منفی شد دیگه ناامید شدم 

یعنی همچین چیزی هست؟من تقریبا فک میکردم باردارم اخه تجارت دوستان در ماه اول بارداریشون کاااملا مشابه ...

من شنیدم طرف تا۲ماه آزش منفی میشد ولی باردار بود

دکترم نوشت سونو گفت آمپول نزن اگه باردار باشی نشون میده 

چند ماهه اقدامم و تجربه ی مشابه داشتم متاسفانه باردار نیستی و پریود میشی یه بار اقدام کنی پریود شد ...

کاش همون پریود شم اخه درد پریودی دارم ولی انگار یچیزی جلوشو گرفته و نمیزاره بیاد و فقط در حد ترشحات قهوه ای هست ک دستمال میکشم میبینم ولی زیر دل و کمرم خیلی دددرد دلره موقع تحرکات این لکه بینی هم از بعد ی رابطه شروع شد و موعدم بوذ تقریبا اخه نامنظمم

ان شاالله که بارداری . منم توی اقدامم میشه برام دعا کنین خدا یه دختر خوشگل و با ایمان بهم بده

ان شاءالله یه نی نی خوشکل سالم و صالح بهت بده تا ماه دیگه عزیزم 🌱

من شنیدم طرف تا۲ماه آزش منفی میشد ولی باردار بود دکترم نوشت سونو گفت آمپول نزن اگه باردار باشی نشون ...

خدا کنه همچین چیزی باشه ،ازمایش بتای معمولی دادم تیتر هم ندادم ک ببینم چنده عددش 

خدا کنه همچین چیزی باشه ،ازمایش بتای معمولی دادم تیتر هم ندادم ک ببینم چنده عددش 

منم معمولی دادم

ولی خب پریود بعد از تاهل سابقه انقدر تاخیر نداشتم

شک دارم به جواب آزمایش، دکتر که آمپول داد برای پریود گفتم ممکنه ۱۴روز تاخیر زود باشه برای آزمایش؟ گفت سونو مینویسم انجام بده فعلا آمپولو نزن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز