چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
کتاب زیاد بخون ،دایره لغاتت زیاد میشه،مهم نیس در چه مورد ،هرچی علاقه داری ،حتی رمان و داستان،سعی کن خودت باشی لازم نیس نقش بازی کنی،اگر سکوت کنی و فعال گوش کنی هم خوبه
متاهل ۴۰ ساله و مادر سه فرزند،برادر محترم لطفا درخواست نده ،بنده جای مادرت!
از روی کتاب بلند بلند بخون آروم و شمرده انگار داری برای کسی میخونی
موقع حرف زدن حواست به کلماتت باشه نه اطرافیان
جلو آینه تمرین کن. مثلا سلام و احوالپرسی یا صحبت در مورد لباست
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
نه جدی نه تت بناگوش لبخند های ملیح یکم رسمی ولی راحت محترمانه صحبتتو بکن دیگه زبونم میگیره و اینا چیه حرفتو بزن اشتباهی چیزی بگی که قرار نیست اعدامت کنن😑😕
🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻
توی آینه صحبت کن.خودت رو توی آینه قشنگ ببین و دقت کن.کلمات رو آروم و بدون عجله ادا کن و فکر کردن رو فدای تند حرف زدن نکن.واژه هارو دقیق بگو.مثلا هنگام ادای حرف(O) لبات باید به گرد بودن نزدیک بشه(کتاب تکنیک های بیان صحیح در موسیقی)خودت رو دست کم نگیر و اعتقاد داشته باش حرف صحیح رو داری میزنی پس دلیلی برای ترس در گفتار وجود نداره.بازیهای(تمرینهای)تند گفتن و سه بار گفتن برخی جمله هارو انجام بده و زیاد تکرار کن البته به روشی که گفتم آروم و دقیق)مثال:شیش سیخ کباب...و و امثالهم.موفق باشی.
موقع حرف زدن فکرت جا دیگه نباشه یا جمله بعدیت رو آنالیز نکن.دقیقا ب همون حرفی ک در لحظه داری میزنی تمرکز کن فقط.کلا همیشه تو فکرت این باشه ک بقبه مثل منن و هیچ برتری نسبت ب من ندارن.اونا هم یکی هستن مثل من...اعتماد ب نفست رو بالا ببر
همین دوروزپیش داشتم باعموی همسرم صحبت میکردم وتعارفات همه چی خوب پیش رفت البته موقع صحبت کردن یهوناخوداگاه بدنم سرتاسرمنقبض میشه ودستاموبهم فشارمیدم یهواخرحرفاگفتم شماهم تشریف بیاریدمزاحم بشید🤦🏻♀️خداروشکربقیه حرف میزدن نشنید