2777
2789

بچم دوماه و نیمش خیلی دل درد داره تازگی و نفخ باد دل 

کولیکز پدی لاکت  تا حالا میدادم هر روز ولی الان دو هفتش جئع هاش بیشتر شده میپیچه به خودش باد خالی میکنه تو رو خدا بگید چه قطره ای بگیرم خوب باشه ؟؟؟؟

شیر خودمو میدم  لبنیات نمیخورم حبوبات نمیخورم هر روزم ۴ زیره دم میکنم میخورم بره تو شیرم

بعد این دل درد کولیک تا کی ادامه داره؟؟؟؟

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخراشه دیگه داره تموم میشه صبور باش

قطره دایمتین بده همه چیزم بخور ربطی به تغذیه نداره فقط نخورد لوبیا لپه نخورکه واقعا نفخ داره

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

عزیزم بنظر من هیچ دارویی نده چون فایده نداره 

والکی داروی شیمیایی میریزی تو شکم بچه

برای کلیه اش مضره

بچه من کولیک شدید داشت 

انقدر جیغ میزد

سال ۹۲  صد و نودهزار دادم یکی از خارج برام قطره اورد فایده نداشت

میدونی چی خوبش کرد

ارامش خودم

خودم سعی کردم ارام باشم

بخدا قسم با اینکه دختر خالم پزشک اطفال بود از بس بچم جیغ میزد تمام پزشک های اطفال شهرو گشتیم

همون پدی لاکت خوبه ،من اول گریپ واتر میدادم ،حالا کولیک ایز میدم حس میکنم همون گریپ واتر بهتر بود تعریف اینو خیلی شنیدم عوض کردم ولی بهتر نشد 

باید دوره اش طی بشه ،منم همینطورم مرتب دمنوش زیره و نعنا و اینطور چیزا می‌خورم خیلی هم پرهیز غذایی دارم ولی هنوز هست،تا یه ماه بجز آبگوشت بدون حبوبات و رب و چلو گوشت هیچی نمیخوردم ،الان یکم آسون تر میگیرم ،شدتش از اول کمتر شده ولی هنوزم نا ارومه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
2790
2778
2791
2779
2792