2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندان

82 بازدید | 8 پست

کسایی که انجام دادین میشه لطفا بگین که مراقبت های خاصی داره به انجام دادنش می ارزه یا نه؟

من دندونام مرتبه مشکل خاصی ندارن فقط دو سه تا ازشون یذره لب پر شده،نمیدونم کامپوزیت انجام بدم یا نه

خب ظاهرش خیلی زیباست ولی از خود دندونپزشک ک بپرسی میگ نه. من ک میرم دندونپزشکی نه خودش ن دستیاراش هیچکدوم انجام ندادن برای خودشون

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستم انجام داد بعد ی مدت بیرون دیدمش حالم بهم خورد همش لکه هتی زرد زرد روش افتاده بود عععققققق. ب نظرم دندون طبیعی خود آدم خیلی بهتره

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

باید بری پیش خود یه دندانپزشک دندونانو ببینه و راهنماییت کنه من خودم پیش دکتر طاهره نوروززاده کامپوزیت کردم دندونامو و راضی بودم خواستی حالا برای مشاوره یه سر برو پیششون ببین چی میگن بهت سمت سعادت آباده کلینیکشون

باید بری پیش خود یه دندانپزشک دندونانو ببینه و راهنماییت کنه من خودم پیش دکتر طاهره نوروززاده کامپ ...

منم تعریف دکتر طاهره نوروززاده رو زیاد شنیدم میخوام برای کامپوزیت برم پیششون نمونه کاراشم دیدم خیلی خوب بوده حالا امیدوارم برای منم واقعا خوب شه