elina_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1249 عنوان بیبی چک بزنم؟ بیاید 192 بازدید | 7 پست بچه ها این ماه من تو تایم تخمک گذاریم خونریزی و لک داشتم ۳ ۴ روزالانم علائم کامل پریود و دارم ولی پیوسته نیست لازمه تست بدم؟ مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید. 1402/01/16 | 14:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elina_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1249 الان تست بدم مشخص میشه؟ یا باید تا تایم پریودم صبر کنم مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9933 ان شاالله باردار باشی .. مطالب تاپیک منو بخون خیلی به درد میخوره چه برای دوران بارداری چه برای باردار شدن لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
elina_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1249 کیست نداری ؟ نمیدونم مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.
elina_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1249 ان شاالله باردار باشی .. مطالب تاپیک منو بخون خیلی به درد میخوره چه برای دوران بارداری چه برا ... احتنالش هست جقدر؟ مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.