2777
2789
عنوان

غذای بچم سر گاز بود اصلا لب نزده بود بهش…

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای عمو و عمه های بچه ها من باید دورم بگردن بس کاراشون به دل نگرفتم هم خودم راحتم هم اونا.  در مورد غذا والا من انقدر. برنج های خواهر زاده مو خوردم خوشمزه میشه برنج بچه نرم و روغنی ولی خب چون خاله بودم چیزی نگفتن اکر عمه یا عمو میخورد کوفتش میکردن

بهتر بود خودتون غذا می دادید بهش 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

دیگه واسه بچه که یا راسته گوشت نمیذارن که یکی دوتیکه کوچیکه دیگه 

که البتتتتته بزرگوار از عقل کمی برخورداربوده

در نتیجه شما نمازتو دیرتر بخون شکم بچه اتو سیر کن 

یا بعد نماز بهش بده 

باتوجه به این که میگی بار اولش نیست 

وقتی زخم خورده ای دیگه دوبار زخم نخور🥸

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

لطفا به تاپیک اخرم سر بزنید 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست

وا حالاچی شده مگه؟انقدر حرص داشت؟بچه یه وعده گوشت نخوره چیزیش نمیشه برادرشوهرتم دیده هوس کرده منم به بچه هام غذامیدم هوس میکنم ناخونک میزنم

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....