2777
2789
عنوان

دارین؟

90 بازدید | 12 پست

از این مردا 😆دلم خواس😂کیا دارن؟

من مجردم🤪

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم وایییی یادش بخیر ساعت دو شب زیر برف شدید رفت برا من کباب گرفت ایشاالله یه با احساسش قسمتت ...

مرسیییی

شماهم خوشبخت بشین انشالله🥰

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

در این حد نمیدونم هست یا ن🤐

ولی پانسیون میرفتم درس بخونم یکی از بچه های اونجا اومد ی جشنی گرفت ک کیکش خیلی خوشگل بود ولی فقط واس دوستای خودش بود🥹🤣

منم عین اسکلا وقتی داشتم باش حرف میزدم گفتم آره اینطوری کیک دیدم هوس کردم و اینا 

نیم ساعت دیگه مسئول اونجا صدام کرد گفت از اسنپ بود سفارشتان اومده دیدم واسم ی مینی کیک سفارش داده قربوتش برم😅🥺

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)
در این حد نمیدونم هست یا ن🤐 ولی پانسیون میرفتم درس بخونم یکی از بچه های اونجا اومد ی جشنی گرفت ک ک ...

ای جانممم

اصن نگم برات  خوشوقتم رفیق😂

انقد حشرت کشیدیم🤣🤣🤣