بچه ها من ۲۵ سالمه حدود ۲۰ تار موی سفید دارم البته لابه لای موهام گم میشن ولی از نزدیک معلومن چیکار کنم درست بشه یا حداقل روند سفیدی کاهش پیدا کنه؟ از ۱۶ سالگی ۲ تار داشتم الان شده ۲۰ ۲۵ تا😭
هلیله سیاه چطوره؟ و چجوری باید مصرفش کرد؟
ممنونم
میتوان با پنجه های خشک ... پرده را یک سو کشید و دید ... در میان کوچه باران تندی می بارد ... کودکی با بادبادکی رنگی .. ایستاده زیر یک طاقی ... گاری فرسوده ای میدان خالی را .... با شتابی پرهیاهو ترک میگوید.... آری... میتوان بر جای ماند
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم من ارثی دارم الان خیلی از موهام سفیده ۲۴ سالمه واسه عید رنگ گذاشتم فکر نکنم راهی باشه ...
چند تار سفید داری شما
میتوان با پنجه های خشک ... پرده را یک سو کشید و دید ... در میان کوچه باران تندی می بارد ... کودکی با بادبادکی رنگی .. ایستاده زیر یک طاقی ... گاری فرسوده ای میدان خالی را .... با شتابی پرهیاهو ترک میگوید.... آری... میتوان بر جای ماند
من 19 سالمه 15 تا دارم من میدونم ارثیه از طرف پدرم خانواده پدریم به سی سال که میرسن بیشتر موهاشون س ...
میگن رنگ سریع تر سفید میکنه
هلیله سیاه بطور مداوم و هر روز باید مکیده بشه وحداقل تا یکسال هرروز
تاثیر داره؟
تجربه دارین شما؟
خب بزار وقتی خیلی تو چشم شد رنگ کن نمیدونم راهی هست یا نه احتمالا چون ارثیه کاریش نمیشه کرد
نه اونقدرم نبست شونه که میکنم فقط ۳ ۴ تا معلومه میشه
ولی الان دقت کردم روی شقیقه هام دو تا هست😭😭😭😭😭