2821
2789
عنوان

میترسم😭😭

136 بازدید | 12 پست

از این میترسم اخر این ماه که بیان خاستگاریم بابام مخالفت کنه من باید چیکار کنم؟؟؟؟

دارم چله زیارت عاشورا با ختم سادات و ۲۰۰۰صلوات رو ختم میکنم ولی بازم میترسم از این میترسم تو این ۱۶روز هیچ اتفاقی نیوفته دیشب ارزومو که تو اینده میخوام چجوری زندگی بکنم و تو یه برگه نوشتمو گذاشتم لای قران یه خانمیم هست گفت تو فقط به این فکر کن که داری با عشقت زندگی میکنی و به چیزای خوب فکر کن من ارتباط با کائنات و واست انجام میدم😭😭چیکار کنم این استرسم یکم کم بشه اگر بیان خاستگاریو بابام مخالفت کنه چیکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا مخالفت کنه 

چون فک میکنه اون پسر به دردم نمیخوره تو خانواده ما یه جوریه که دختراشون باید با کارمند ازدواج بکنن و دامادشون باید یه جوری باشه که خودشون بخوان ن دختراشون😭😭

قطعا پدرت صلاحتو می خواد

زاگر صلاح اینجوری باشه من نمیخوامش من نمیخوام با زور با یکی دیگه ازدواج بکنم نمیخوام با کارمند ازدواج بکنم میخوام با عشقه خودم باشم خانوادم فکر میکنن این پسر به دردم نمیخوره چون اصلا بهش فرصت نمیدن که خودشو ثابت کنه

زاگر صلاح اینجوری باشه من نمیخوامش من نمیخوام با زور با یکی دیگه ازدواج بکنم نمیخوام با کارمند ازدوا ...

تو خانواده ما چنین موردی بود..پدر دختر مخالف بود و ازدواج کردند..الان دختره پشیمونه.

باز هر طور صلاح می دونید

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

والا بابای من ۹ ساله داره مخالفت می‌کنه.همین جوری گیر کردیم و هیچ کاری نمیتونیم بکنیم. الهی که تو م ...

اخی عزیزدلم خوب توام مثل من ختم انجام بده منم ۸ساله ولی دیگه تا اخر این ماه فرصت دارم