به نطرتون کسی که حدود ۱۰ سال تو منطقه سعادت اباد کلینیک پوست و زیبایی داشته باشه برای گسترش و پیشرفت کسب و کارش بهتره بره منطقه بالاتر مثل زعفرانیه یا تو همون سعادت اباد بمونه ولی جاشو بزرگتر کنه و تبلیغاتشو بیشتر کنه و دستگاههاشو به روزتر کنه ؟
از نطر دسترسی و کلاس کاری به نطرتون سعادت اباد بهتره یا زعفرانیه
لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
همونجا بمونه چون شناخته شده بره زعفرانیه از اول باید شروع کنه
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
اما برای شما که تو سعادت آباد جا افتادین همونجا بهتره
در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد! من رویایی دارم از جنس بیداری'''رویایتسکین این درد تکراری...🙂_💫درونگرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :))