سلام این ماه اقدام کردم به بارداری الان نه دروز از پریودم گذشته ولی بی بی چک همش منفی رو نشون میده میگم امکان داره که حامله باشم و این بی بی چکا اشتباه نشون بدن هیچ علایمی هم ندارم
امکان زیادش هست بدنت داره اماده میشه شاید هم باردار باشى و هنوز هورمون باردارى به حدى نرسیده که نشون بده رو تست یه چند روز دیگه صبر کن اما همین تاخیر نشونه خوبیه
آه خدا ؛ گفتم خسته ام ، گفتی : لا تقنطوا من رحمة الله … از رحمت خدا ناامید نشوید ( زمر ۵۳) گفتم : هیچ کس نمیدونه توی دلم چی میگذره ، گفتی : ان الله بین المرء و قلبه … خدا حائل است میان انسان و قلبش (انفال ۲۷) ، گفتم : هیچ کسی را ندارم ، گفتی: نحن أقرب إلیه من حبل الورید … ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم (ق ۱۶) ، گفتم : ولی انگار اصلا منو فراموش کردی ! ، گفتی : فاذکرونی اذکرکم … منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره ۱۵۲)
اگه سابقه ی پریودی نامنظم داری و پریودات با دارو تنظیم شده نمیشه توقعی داشت. ولی بازم توکل به خدا
آه خدا ؛ گفتم خسته ام ، گفتی : لا تقنطوا من رحمة الله … از رحمت خدا ناامید نشوید ( زمر ۵۳) گفتم : هیچ کس نمیدونه توی دلم چی میگذره ، گفتی : ان الله بین المرء و قلبه … خدا حائل است میان انسان و قلبش (انفال ۲۷) ، گفتم : هیچ کسی را ندارم ، گفتی: نحن أقرب إلیه من حبل الورید … ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم (ق ۱۶) ، گفتم : ولی انگار اصلا منو فراموش کردی ! ، گفتی : فاذکرونی اذکرکم … منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره ۱۵۲)
آز بده ان شاالله که مثبته ولی خیلی ناامید یا امیدوار نباش