2777
2789
عنوان

یه سوال ضروری

15 بازدید | 11 پست
سلام این ماه اقدام کردم به بارداری الان نه دروز از پریودم گذشته ولی بی بی چک همش منفی رو نشون میده میگم امکان داره که حامله باشم و این بی بی چکا اشتباه نشون بدن هیچ علایمی هم ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امکان زیادش هست بدنت داره اماده میشه شاید هم باردار باشى و هنوز هورمون باردارى به حدى نرسیده که نشون بده رو تست یه چند روز دیگه صبر کن اما همین تاخیر نشونه خوبیه
خدا جونم خودت مواظب پسر کوچولوى من باش 💜💜💜💜💜💜💜
پریودات منظمه؟
آه خدا ؛ گفتم خسته ام ، گفتی : لا تقنطوا من رحمة الله … از رحمت خدا ناامید نشوید ( زمر ۵۳) گفتم : هیچ کس نمیدونه توی دلم چی میگذره ، گفتی : ان الله بین المرء و قلبه … خدا حائل است میان انسان و قلبش (انفال ۲۷) ، گفتم : هیچ کسی را ندارم ، گفتی: نحن أقرب إلیه من حبل الورید … ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم (ق ۱۶) ، گفتم : ولی انگار اصلا منو فراموش کردی ! ، گفتی : فاذکرونی اذکرکم … منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره ۱۵۲)
اگه سابقه ی پریودی نامنظم داری و پریودات با دارو تنظیم شده نمیشه توقعی داشت. ولی بازم توکل به خدا
آه خدا ؛ گفتم خسته ام ، گفتی : لا تقنطوا من رحمة الله … از رحمت خدا ناامید نشوید ( زمر ۵۳) گفتم : هیچ کس نمیدونه توی دلم چی میگذره ، گفتی : ان الله بین المرء و قلبه … خدا حائل است میان انسان و قلبش (انفال ۲۷) ، گفتم : هیچ کسی را ندارم ، گفتی: نحن أقرب إلیه من حبل الورید … ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم (ق ۱۶) ، گفتم : ولی انگار اصلا منو فراموش کردی ! ، گفتی : فاذکرونی اذکرکم … منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره ۱۵۲)
آز بده ان شاالله که مثبته ولی خیلی ناامید یا امیدوار نباش