2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

602 بازدید | 15 پست

سلام خانومای خوشگل. 

من میخوام شروع کنم به خرید جهیزیه اما هیچی نمیدونم. یعنی هیچچچی!!! نمیدونم از کجا شروع کنم چجوری تحقیق کنم راجع جنس ها و....

از طرفی هم همه چیز وحشتناک گرونه. هر تجربه ای دارید ممنون میشم بهم بگید و راهنمایی کنید منو💓

کارشناس ارشد روانشناسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن جا قیمت و جنس و مارک بپرس بعد خرید کنن

مثلا از قابلمها و سرویس غذاخوری و لباس و حوله .....شروع کن

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

بنظرم همه ی برقی هاتو پارس خزر بخر گرونه اما میرزه مخصوصا چرخ گوشت ابمیوه گیر اینا 

بقیه چیزام که مارک بوش..یونیک.. مکسی... الجی... اینا خوبه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

به امید خدا  ب سلامتی انشاالله...

ببین دفترچه ای  بزار و بنویس  تا وقتی که  تقریبا کامل  پر شد فهرستت و اولویت بده به تهیه کردن وسایلت.زنده باشید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

از وسیله برقی شروع کن.... بعد ظرف ظروف پلاستیکی.... بعد فرش و سرويس چوب.....مووفق باشی برخی وسیله ها مثل چرخ گوشت پلو پز آرام پز من پارس خزر دارم خیلی خوبه.‌..سماور اپالون خریدم....چایی ساز بوش....قوری کتری ک .ت..... بستگی داره مثلا دوستم ظرفشویی لباسشویی پاکشوما خیلی خوبه .... من الجی دارم.... حتی مارک دوو هم خیلی خوبه

از وسیله برقی شروع کن.... بعد ظرف ظروف پلاستیکی.... بعد فرش و سرويس چوب.....مووفق باشی برخی وسیله ها ...

دوو خوبه؟

من لباسشویی و طرفشویی دوو خریدم اما همش میگم کاش ال جی میگرفتم

ولی شرایطشو نداشتم بره بانه

خونوادمم میگفتن به اونا اعتباری نیس 

منم دوو خریدم

این کاربری دست دو نفره
دوو خوبه؟ من لباسشویی و طرفشویی دوو خریدم اما همش میگم کاش ال جی میگرفتم ولی شرایطشو نداشتم بره با ...

نه الان مارک الجی و سامسونگ خوب نیس چون ممتاژ کارخونهای دیگس ضعیفه 

از بانه ک اصلا دوست داداشم تلویزیون اورد زدن ب برق روشن نمیشد پشتشو باز کرد تعمیرکار تو اجر بوده

دوو ....و اسنوا بهترینه 

برادرشوهرم یه ساله تحقیق میکنه واس خرید تیکهاش همه گفتن دوو و اسنوا

مارکای خارجی ک اصلا چون گارانتی نداره اگه داره قطعاتش نیس اصلا 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
اره از زن داداش من دوو هست مارک خیلی خوبیه..‌‌ 

اره مال داداش منم دوو همه لوازماش

مال برهدرشوهرم اسندا

اسی از الان شروع کن هرچی رو میتونی بخر ک روز ب روز گرونتر میشه

برادرشوهرم همه لوازماشو قبل عید خرید البته قسطی از شرکت اسنوا 

الان کلی الان قیمتاشون بالا رفته