2777
2789

بستگی داره مثلا خم و راست شدن ی ادم سن بالا جلوم و منم لم بدم پامو بندازم رو پامو کلاس نمیدونم و خوشم نمیاد

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بشخصه اگر کمک نکنم معذب میشم.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

من خودم به شخصه،همیشه کمک میکنم 

یا خیلی پیش اومده مردی تو خونه نباشه،همسرم بلند میشه ظرف میوه رو میگیره و خودش تعارف میکنه(چون اکثر مواقع سنگین هست)

اگر هم مهمونی همراه با شام باشه،بیشتر کمک میکنم😂چون سخته کلا مهمونی دادن

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

من کمک میکنم، بقیه هم ب من کمک میکنن حتی ظرفامم میزارن تو کابینت

البته کسی ک کمک نکنه منم کمکی نمیکنم

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

من تا حدی کمک میکنم بستگی ب راحتی با طرف هم داره، ولی در کل اگه کسی نمیتونه خودش و خونوادش مهمونی رو هندل کنه و من باید مث صابخونه بهش کمک کنم دعوتم نکنه بهتره، خودمم نمیذارم کسی ب جز شوهرم تو مهمونی کمکم کنه

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

بستگی به نسبت و آشناییم با میزبان داره هرچی صمیمی تر کمک بیشتر 

هرچی غریبه تر کمک کمتر مثلا یکم هم فکر میکنم شاید خوششون نیاید من برم تو آشپزخونشون شاید دوست ندارن من زیاد بلند بشم بعدا نگه اومد به بهونه کمک فوضولی کرد واینا

من هرجا برم کمک میکنم  ظرفارو میشوروم تو اشپزخونه رو کلا با طرف مرتب میکنم ولی بیشتراشون میان خونه من اصلا این کارو نمیکنن  یه جا میشینن دست به سیاه سفید نمیزنن منم تصمیم گرفتم از این به بعد مثل خودشون باشم

من هرجا برم کمک میکنم  ظرفارو میشوروم تو اشپزخونه رو کلا با طرف مرتب میکنم ولی بیشتراشون میان خ ...

اولین پستت مبارک 😍😁 

برای ماهم همینطوریه مخصوصا اینکه ما خونه فامیل سالی یبار میریم برای عید منم زیاد راحت نیستم باهاشون پس یکم سفره جمع میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792