بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
من تا حدی کمک میکنم بستگی ب راحتی با طرف هم داره، ولی در کل اگه کسی نمیتونه خودش و خونوادش مهمونی رو هندل کنه و من باید مث صابخونه بهش کمک کنم دعوتم نکنه بهتره، خودمم نمیذارم کسی ب جز شوهرم تو مهمونی کمکم کنه
بستگی به نسبت و آشناییم با میزبان داره هرچی صمیمی تر کمک بیشتر
هرچی غریبه تر کمک کمتر مثلا یکم هم فکر میکنم شاید خوششون نیاید من برم تو آشپزخونشون شاید دوست ندارن من زیاد بلند بشم بعدا نگه اومد به بهونه کمک فوضولی کرد واینا
من هرجا برم کمک میکنم ظرفارو میشوروم تو اشپزخونه رو کلا با طرف مرتب میکنم ولی بیشتراشون میان خونه من اصلا این کارو نمیکنن یه جا میشینن دست به سیاه سفید نمیزنن منم تصمیم گرفتم از این به بعد مثل خودشون باشم