2777
2789
عنوان

بارداری بی بی چگ منفی

143 بازدید | 14 پست

سلام خاستم بگم سه ساله ازدواج کردم و دوماه از عروسیم میگذره.. و همیشه نامزد بودم ۵ روزه پریود میشدم و اوقتی اومدم خونه خودم ۷ روزه میشم...بعدش من ماه قبل رابطه داشتم و الان تقریبا ۳۸ روز از پریودیم میگذره و هنوز عادت نشدم ..بی بی چکم زدم منفی بود‌‌...طبیعیه ایا😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی تخمدان یا کیست نداری؟؟ اگه هیچ کدوم از این مشکلات رو نداری برو ازمایش شاید باردار باشی...

نمیدونم..فک نکنم...بی بی چک زدم منفی بود ‌.اره چن روز دیگ اگ نشدم برم تست بدم

تنبلی تخمدان یا کیست نداری؟؟ اگه هیچ کدوم از این مشکلات رو نداری برو ازمایش شاید باردار باشی...

عزیزم اگه کسی هیچوقت لکه بینی نداشته این ماه هم ده روز عقب انداخته باشه بیبی چک هم زده منفی بوده ولی الان از پریروز فقط لک میبینم چند ساعت یه بار.دارم یائسه میشم؟

عزیزم اگه کسی هیچوقت لکه بینی نداشته این ماه هم ده روز عقب انداخته باشه بیبی چک هم زده منفی بوده ولی ...

چندسالتونه؟؟  شاید لکه لانه گزینیه‌... به نظرم شما هم یه ازمایش برید اگه منفی بود برید پیش متخصص زنان

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

اقدام داشته باشی طبیعی هست نامنظم شدن پریود به قولی میگن رحم داره خودشو اماده میکنه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
38 سالمه.یعنی ممکنه بیبی چک ها منفی کاذب باشه؟

امکانش هست...سنی ندارید برای یائسگی...شاید لقاح دیرتر صورت گرفته... حتما برید پیش متخصص تا سونوگرافیتون کنه و اگه باردارید یا دارید یائسه میشید بگه بهتون

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟